hvordan du foretager fejlfinding en Iomega harddisk

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-30

Iomega harddiske bruges til sikkerhedskopiering af data og holde store filer sikkert . Når din Iomega harddisk ikke strøm op , kan du muligvis ikke tilslutte strømforsyningen til harddisken korrekt eller du måske ikke har tændt for strømmen . Du behøver ikke at sende dit Iomega harddisken ud for service bare endnu

Ingen strøm


1 .
Kør dine fingre hen over ledningen før du sætter den i at der er ingen pauser eller sidder lige . Dette kunne være årsagen din harddisk er ikke tænder på .
2 .
Kontroller, at du bruger en stikkontakt eller strømskinne , der fungerer korrekt . Test stikkontakten eller strømskinnen med en enhed, som du ved virker ordentligt , før du slutter din harddisk 's strømkabel ind i det.
3 .
Sæt strømkablet til din Iomega harddisk til en stikkontakt eller en stikkontakt . Må ikke sætte din strømkablet i en forlængerledning , da det ikke kunne bære den korrekte spænding til din harddisk .
4 .
Slut USB- kablet på bagsiden af din harddisk . USB -kabler tilføre strøm til harddisken og er afgørende for dem at blive tændt ordentligt. Tilslut den anden ende af USB- kablet til din computer .
5 .
Drej afbryderen på bagsiden af harddisken til " On " og se efter drev skal vises på din computerens skrivebord .

computeren ikke genkender mit drev


1 .
Genstart din computer for at se , om drevet vises efter genstart .
2 .
Tjek alle tilslutninger på drevet , herunder USB- kablet og strømkablet .
3 .
Kig på bagsiden af drevet for at sikre, strømmen er vendt til " ON " position .
4 .
Sæt USB-kablet i computeren --- ikke en USB-hub eller et tastatur med en USB-port på den .
5 .
Sørg de rigtige drivere er installeret på din PCI USB 3,0 kort . Geninstaller driverne ved hjælp af installation disk , der fulgte med din PCI USB 3,0 -kort .

Drive Locks eller har fordærvet Data


1 .
Tag ikke USB- kablet fra computeren eller harddisken i midten af en dataoverførsel . Dette vil korrupte dine oplysninger .
2 .
Slut ikke andre USB- enheder som iPod , harddiske , eller flash- drev , mens din harddisk er overførsel af data . Dette vil korrupte dine data .
3 .
opgradere firmwaren til din USB- controlleren eller erstatte det med en controller , der er i overensstemmelse med den nyeste firmware .

Tips og advarsler


  • Kontakt computerproducenten eller en computer specialist til at hjælpe dig opgradere din USB- controlleren .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan dræbe disk tørre     

    Kommentarer

    Code:
    change