hvordan du installerer en PC LAN -kort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-03

Et LAN (Local Area Network ) kort kan du udveksle filer , spille spil og kommunikere med andre , hvis computere er på netværket . LAN kan være en " armeret " netværk, der benytter Ethernet -kabler , eller en trådløs en , der kommunikerer trådløst

Interne kort

Luk din computer ned , fjerne sine eksterne strømkabel og åbne sagen . Dette kan kræve en stjerneskruetrækker-eller i givet fald være fastgjort med hængsler , låse eller magneter , der ikke kræver værktøj til fjernelse .

finde den Slot

Find den tomme plads , hvor kortet vil gå . Der henvises til bundkortet dokumentation , hvis nødvendigt . Æsken til LAN-kort skal angive , hvilken type slot den har brug for . Fjern dækslet på bagsiden af slot du skal bruge med skruetrækker .

Installation

Sæt kortet i åbningen med en fast se- så bevægelse , indtil det ikke går i videre. Henlægge sagen , vedhæfte den eksterne strømkabel , og du er færdig med fysiske installation . Du kan få brug drivere , som findes på cd'en i detailhandelen emballage.Eksterne LAN -kort som regel i forbindelse med en ekstern USB -port og kræver ikke drivere eller slukke for computeren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en M1530 cpu 

Kommentarer

Code:
change