hvordan du opgraderer Inspiron 1501

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-26

Hvis du har haft din Dell Inspiron 1501 for et par år , eller hvis du for nylig har arvet den ene fra en person, der har lige fået en nyere bærbar computer , bør du overveje at opgradere den , før du installerer en masse programmer på den . Opgradering af din Dell Inspiron 1501 bærbar computer vil øge hastigheden på din bærbare computer , som vil hjælpe programmer til at køre glattere og undgå halter og trække ned dit system . Opgradering af din harddisk er også vigtigt . Nyere programmer kræver mere plads på harddisken til at installere , og en ny harddisk , vil give dig masser af plads til at gemme programmer og personlige filer .

Upgrade Hard Drive


1 .
Sluk din bærbare computer ud og tage alle kabler sluttet til din bærbare computer .

2 .
Gør din bærbare computer på hovedet , og placer den , så den side , der åbner op vender mod dig .
3 .
Find batteriet i det øverste højre hjørne . Skub batteriet-udløseren , som ligger under den venstre side af batteriet , til venstre for at frigøre batteriet fra den bærbare computer . Løft og fjern batteriet .
4 .
Fjern de to harddisk skruer lige under højre side af batterirummet , langs kanten af den bærbare computer . Harddisken bugten er placeret på bagsiden højre kant af din bærbare computer . Træk forsigtigt harddisken ud af harddisken bugten .
5 .
Skub den nye harddisk ind i harddiskplads og skru de to skruer , der fastgør harddisken til den bærbare computer .
6 .
Skub batteriet tilbage i batteribåsen og tryk ned på den for at låse den på plads.

opgradere hukommelsen


1 .
Slå din bærbare computer ud og tage alle kabler sluttet til din bærbare computer . Vend din bærbare computer på hovedet , og placer den , så den side , der åbner op vender mod dig . Find det batteri i øverste højre hjørne . Skub batteriet-udløseren , som ligger under den venstre side af batteriet , til venstre for at frigøre batteriet fra den bærbare computer . Løft og fjern batteriet .
2 .
Løsn og fjern de to skruer på venstre side af hukommelsesmodul dække , som ligger lige under venstre side af batterirummet . Løft og fjern dæksel til hukommelsesmodul .
3 .
Skub klip på hver kort side af hukommelsesmodulet forsigtigt væk fra modulet, indtil de stopper . Hukommelsesmodulet vil langsomt vippe opad på en 45- graders vinkel . Løft og fjern hukommelsesmodulet . Sæt den nye hukommelsesmodul og skub klip indad for at sænke hukommelsesmodulet på plads .
4 .
Sæt dæksel til hukommelsesmodul og skru de to skruer på venstre side for at sikre det til den bærbare computer .
5 .
Skub batteriet tilbage i batteribåsen og tryk ned på den for at låse den på plads.


Previous:nothing Next:specifikationer for Intel P4 Northwood Socket 478 3,20 ghz 

Kommentarer

Code:
change