hvordan man kan sætte en mini -cd i en macbook

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-29

Standard compactdisk ( cd ) og digital video disc ( DVD ) dimensioner er ca 5- inches i diameter . Mindre optiske medier , en mini- cd , reducerer diameteren tættere til 3- inches . Apple MacBook -computere er udstyret med slot-loading optiske drev , og hvis du indsætter en mini- cd det vil ikke spille . Du kan endda risikere at indgive mini -cd i din MacBook permanent . Der er muligheder for at få adgang til indholdet af en mini- cd , men du kan være nødvendigt at være opfindsom

Du skal bruge: .
Mini CD Adapter
Eksternt cd -drev .
En vens computer .

Brug en adapter


1 .
Tilpas 3- tommer mini- cd faktor til en standard 5- tommer fad . Memorex lavet adaptere til mini- cd medier til at passe i en almindelig cd-afspiller . Disse er ophørt , men en adapter kunne findes på eBay eller bygget derhjemme .
2 .
Sæt din mini -cd i adapteren . Den mini-cd bør klikker ind i midten af adapteren fad .
3 .
Sæt adapteren i det optiske drev på MacBook . Adapteren Enheden vil indsætte og skubbe fra MacBook lige som en almindelig medier disk ville .

Brug en anden cd -drev


1 .
Tilslut en ekstern Universal Serial Bus ( USB ) eller FireWire-drev til MacBook . Hvis en adapter ikke kan findes , kan du læse en mini-cd med et eksternt drev . En USB -eller FireWire- CD-drev bør støtte 3- tommer mini- cd-medier , så længe drevet bakken-loading .
2 .
Find en ven med en bakke-loading CD- afspiller på deres computer . De fleste stationære computere vil have sådanne drev , og nogle bærbare computere vil . Spørg din ven , hvis de kan montere din mini -cd , og kopiere indholdet .
3 .
Tag den ind i en Apple-forhandler . Lave en aftale på Genius Bar i din lokale Apple Store , og bringe i mini CD og MacBook . Genius bør være i stand til at hjælpe dig med at kopiere indholdet til din computer .

gode råd og advarsler


  • Forsøg ikke at indsætte en mini- cd i sprækken på MacBook uden en adapter . Det kunne let sidde fast og kræver en kostbar reparation .


  • Previous:nothing Next:hvad der gør en computerskærm gå sort ?     

    Kommentarer

    Code:
    change