oplysninger om en palme digital assistent

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-12-23

Folk bruger forskellige metoder til at styre og organisere information og daglige opgaver . Moderne teknologi gør det muligt for pc-brugere til at udnytte deres computere for organisatorisk formål . En Palm digitale assistent er en edb- mobil enhed , der kan bruges til at administrere oplysninger på farten

Definition

En Palm digital . assistent er en type af PDA ( Personal Digital Assistant ) , som benytter Palm OS . Palm OS er et mobilt styresystem udviklet af Palm Inc. for PDA'er .

Funktion

Palm Digital Assistants er designet til at blive brugt som personlige oplysninger ledere , og hjælpe brugerne med at planlægge aftaler og forvalte kontakter og opgaver . Palm digitale assistenter også tillade synkroniseret web browsing og e-mail via en USB eller trådløs forbindelse til en pc .

funktioner

Palm Digital Assistants tilbyde features ligner almindelig PDA'er , såsom en touchscreen , trådløs kapaciteter , et hukommelseskort slot til digital lagring af data og håndskriftsgenkendelse. Palm digitale assistenter også omfatte en sikkerhedsplan model , der tillader applikationer eller hele enheden til at låse , høj opløsning farveskærme på op til 480 x 320 pixels og Palm OS-programmer , såsom kontaktpersoner, kalender , notater og opgaver .

Sjov Fakta

Palm PDA 's var oprindeligt kendt som " Pilots ", og var kommercielt udgivet i 1996 af Palm Computing .


Previous:nothing Next:hvordan man slår en bærbar computer skærmen i et tv 

Kommentarer

Code:
change