hvad er fordelene ved virtuelle desktop infrastruktur ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-01-05

Virtual Desktop Infrastructure , eller VDI , gør det muligt for organisationer at være vært for deres følsomme og kritiske informationer i fjerntliggende datacentre , samtidig med at deres medarbejdere adgang til det gennem en række traditionelle kanaler såsom desktops , bærbare computere og tynde klienter . En fælles tynd klient er en computer terminal , der består af en skærm , tastatur og mus og kører applikationer som kontrolleres af en ekstern server ved hjælp af en ekstern skærm protokol . Disse slutbrugeren enheder fungerer som virtuelle skriveborde og køre som virtuelle maskiner .

Forenklet Desktop administrative og ledelsesmæssige opgaver

Enhver brugeroplevelsen ved, at opretholde en stationær er ikke nogen nem opgave . Det er en akkord til regelmæssigt at opdatere operativsystemet med sikkerhedsrettelser , opgradere antivirussoftware , opdatere de programmer eller finindstille skrivebordet ydeevne . Desuden sikkerhedskopiering og beskyttelse af virksomhedens data er bosiddende på medarbejderen skrivebordet bliver et mareridt med flere medarbejder desktops til at opretholde på tværs af organisationen .Som en virtuel desktop bruger i en organisation udsende VDI , er medarbejderen frigjort fra disse byrder , da disse opgaver er flyttet til uddannede IT- medarbejdere, der administrerer de data centre, hvor alle de nødvendige virksomheden applikationer og data bor. IT-medarbejdere er også befriet fra forvaltningen enkelte medarbejder desktops . Desktop administration og ledelse bliver forenklet for en virtuel desktop -bruger.

Reduceret Driftsudgifter

Virksomheder bruger en enorm mængde af finansielle ressourcer på at vedligeholde deres data offline gennem dyre storage-systemer . Et alternativ til diske , bånd og optiske diske er lagring virtualisering , som gør det muligt applikationer adgang til et virtuelt pulje af lagerplads. Programmer kører meget hurtigere og virksomheder vil finde styre , konfigurere og dele disse enheder via denne mekanisme meget lettere og dermed mere omkostningseffektive. En VDI arkitektur er designet til at udnytte lagerplads virtualisering .Forskellige medarbejdere må bruge mere CPU-intensive applikationer end andre . Stedet for at opgradere hardware udførelsen af enkelte medarbejders desktops , skal en virksomhed kun øge udførelsen af deres fysiske servere i datacentre og konfigurere deres server ressourcer til at imødekomme medarbejderens computing krav . Virksomhederne vil derfor spare på driftsomkostningerne hardware performance opgraderinger .

Understøtter fejltolerance

Den VDI arkitektur er fejltolerant i at svigt i en enkelt virtuel desktop ikke standse driften af andre virtuelle desktoppe . Desuden er data centre i en VDI arkitektur udstyret med backup ressourcer og ikke sikkert foranstaltninger til at beskytte mod katastrofale fejl . En VDI arkitektur er også konstrueret med magt redundans for at beskytte mod tab af magt .

udvides Arkitektur

En VDI er designet til at understøtte en række forskellige desktop operativsystemer, herunder Windows , Linux og Mac . Arkitekturen kan udvides til at rumme andre fremtidige desktop operativsystem . Dette giver organisationer med VDI arkitektur for at tilpasse til flere ansatte desktop -miljøer nemt .Det samme arkitektur understøtter ikke kun desktops , men bærbare systemer såsom bærbare computere og mobile enheder , herunder iPods og USB- memory sticks .

støtter Distancearbejde og Mobile Computing

En VDI muligt for medarbejderne at arbejde eksternt hjemme på deres personlige desktops , mens adgang til en sikker virtuel desktop -kanal via internettet .En organisations fjernbetjening salgsteams , mobile arbejdstagere og medarbejdere i marken kan drage fordel af sin VDI arkitektur til at kommunikere sikkert på virksomhedsejede bærbare , personlige desktops , iPods og memory sticks uden at gå på kompromis med virksomhedens følsomme virksomhedsdata .


Previous:nothing Next:hvad mener processorhastigheder betyde? 

Kommentarer

Code:
change