hvordan man kan gemme billeder på en cd

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-01-07

Den enkleste metode til sikkerhedskopiering og dele dine yndlingsbilleder er at brænde dem på en compact disc ( CD ) . Ved at brænde dine billeder til en cd du ikke kun oprette en suppleant kopi af filerne i tilfælde af katastrofale harddisken fiasko , men du også oprette en bærbar måde at tage dine billeder med til at dele med dine venner og familie . Alle operativsystemer kommer med en standard program til brænding af cd'er , der er nem at bruge

Brænde billeder til en data disk i Windows


1 .
Indsæt tom disk i computeren og vælge " Brænd filer til datadisc " fra den dialogboks, der popper op .
2 .
I næste dialogboks type et navn til din CD . Give tid til din cd til at formatere ordentligt .
3 .
kopiere dine billeder til dataene disken . I Windows kan du gøre dette ved at åbne den mappe , der indeholder dine billeder , og du kan derefter klikke og trække billederne over til den tomme CD's mappe. Når den er placeret i mappen de automatisk brændt til cd'en.

Burning billeder til en data disk i OS X


1
Sæt den tomme cd i computeren . Dette vil åbne en prompt , der giver dig mulighed for at forberede din disk til brænding .
2 .
kopiere dine billeder til dataene disken . Du kan trække filerne over til det tomme disk -ikonet i Denne computer og slippe dem på disken uden at skulle åbne disken .
3 .
Vælg den tomme cd -ikonet og vælg " Brænd CD " fra Fil- menuen .
4 .
Tryk på " Burn "knappen på den dialogboks , der popper op .

Burning billeder til en data disk i Ubuntu


1
Åbn programmet K3b . programmet placeret under Programmer > Lyd og video

2 .
kopiere dine billeder til dataene disken . I K3b kan du bruge fil- system fremviser i programmet for at trække filer ned til den tomme cd -grænsefladen langs den nederste halvdel af programvinduet .
3 .
Når du har alle dine Billederne kopieres klik på " Brænd " knappen .
4 .
Udfyld eventuelle optioner i den dialogboks, du mange ønsker for din cd , og klik på " Brænd " knappen .

gode råd og advarsler


 • Du kan vælge partier af billeder på Windows og Linux ved at holde Ctrl-tasten nede , mens du klikker på de billeder, du ønsker .
 • Hold dine CD'er for direkte sollys og må ikke udsætte dem for ekstrem varme . plasten af CD sandsynligvis warp , som kan gøre din disk ulæselig og få dine billeder til tabt
 • Hold den blanke side af cd rene og fri for slibende materialer, der kan ridse den , ridser på overfladen af CD kan forårsage læsefejl på disken og resultere i tab af data .
 • ikke forstyrrer din CD brænder ved at lukke programmet eller åbne din cd-drevet . gør det , kan det beskadige din CD og gøre det ubrugeligt


 • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller hk ægte patron chips   

  Kommentarer

  Code:
  change