hvordan man kan lave en larmende laptop fan

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-01-06

Ventilatoren inde i en bærbar computer holder luft cirkulerer og holde sine cool. En støjende ventilator resultater , hvis forsamlingen ikke er forseglet korrekt, eller det støv og snavs bygge op over tid . Dette bevirker, at olien til at tørre og skaber en skrabe lyd , når dele com i kontakt . En støjende ventilator kan være tegn på at din bærbare computer er overophedet
1 .
Sluk den bærbare computer , og tag fra alle strømkilder inklusive batteri .
2 .

Flip den bærbare computer, over , så du kigger på undersiden . Find en luftkanal , formentlig på den yderste kant af den bærbare computer , i nærheden af dækslet . Fjern skruerne fra panelet . Ventilatoren karmen er under det panel, du lige har fjernet .
3 .
Fjern støv på blæseren enten ved at blæse eller ved hjælp af trykluft . Sørg for at blæse luft fra flere forskellige vinkler for at sikre, at den bliver fjernet fra alle sider .
4 .
Sæt panelet , skruer og batteri , og genstart den bærbare computer . Hvis du har en lydløse fan , er ingen yderligere arbejde er nødvendigt ( undtagen regelmæssig rengøring af ventilatoren ) . Hvis du stadig hører høj støj , kan det være nødvendigt at olie blæser . En olie lavet for maskiner , der kører varm , såsom symaskine olie , er et godt valg .
5 .
Gentag trin 1 og 2 . Tilsættes forsigtigt en dråbe eller to af olie til ventilatoren , så samle det . Du skulle nu have en lydløse ventilator . Hvis du stadig finde ventilatoren støjende , kan det være nødvendigt at udskifte .


Previous:nothing Next:hvordan man kan sætte en ny overførselsrulle ind overføringsvalsen montage på en HP LaserJet 9050 

Kommentarer

Code:
change