Hvordan justerer jeg skærmen på en acer al2216w ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-03-22

Efter du har tilsluttet Acer AL2216W skærmen , kan billedet vises brug for et par mindre justeringer . Monitoren kommer fra fabrikken med standardindstillinger , som kan være nødvendigt at justere pr brugerens præferencer
en

Tryk på fjerde knap fra venstre side for at vise menuen . Knappen er på undersiden af skærmen , hvor afbryderknappen er . Bemærk : Knap en er Auto Config eller Afslut , den anden knap er <, som du vil bruge til at navigere rundt i menuen , den tredje knap er > , som bruges til at navigere i menuen skærmen og Menu knappen er den fjerde knap . Den femte knappen er den strømindikatoren og den sjette knap er tænd /sluk knappen .
2 .
Vælg det første ikon i øverste række i menuen , der er for kontrast og lysstyrke . Brug for at justere kontrast og lysstyrke på skærmen , som påvirker kontrast baggrunden og forgrunden skærmbillede og lysstyrken på baggrunden.
3 .
Brug > -knappen for at flytte til det andet ikon i øverste række , som er i fokus , og uret justering . Justér ved hjælp af knapper .
4 .
Fremhæv tredje ikonet i øverste række med> knappen. Dette giver dig mulighed for at justere farverne til en varm hvid eller kold hvid . Du kan også justere den blå , grøn og rød intensitet .
5 .
Fremhæv den femte ikonet for at vælge sprog for skærmen ved hjælp af knapper . Engelsk er standard .
6 .
Brug > -knappen for at flytte til den anden række første ikon for at justere den horisontale position og lodrette positioner og at tilpasse timeout til online skærmen . Timeout er antallet af sekunder , før menupunkter på skærmen lukkes.
7 .
Flyt highlighter til femte ikon i nederste række for at forlade menuen opsætning. Det andet , tredje og fjerde ikoner bruges ikke til justeringer .


Previous:nothing Next:hvordan man kan købe fuld laserjet patroner 

Kommentarer

Code:
change