den bedste harddisk backup -løsninger

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-03-28

Nogle af de mest værdifulde elementer, der bruges til at blive holdt som fysisk hårdt kopier er nu gemt på harddisken på computere . Familie billeder , juridiske dokumenter , personlige oplysninger og historiske optegnelser er alle blevet forvandlet til data gemt på harddiske . Den største frygt fleste mennesker har i dag i forhold til computere er frygten for at miste oplysninger til tyveri eller hardware fejl . Selvom du ikke altid kan forhindre tyveri eller funktionsfejl , der er måder at beskytte dine oplysninger ved at bakke det op i eksterne kilder .

Brug en ekstern harddisk

Det er muligt at købe en ekstra ekstern harddisk og backup af dine filer på den . Denne indstilling er ofte den mest bekvemme og gavnlige , fordi du er i stand til at vælge, hvor meget udstyr der kræves for at købe ordentligt sikkerhedskopiere dit system .Du kan også købe en ekstern harddisk med en kapacitet større end , hvad din nuværende computer har nu, så du er i stand til at sikkerhedskopiere flere filer i fremtiden , hvis det er nødvendigt. Ifølge den vise Geek hjemmesiden , er den eksterne harddisk enhed forholdsvis let at bruge , med en plug-and-play- funktion, der giver dig mulighed for nemt at slippe filer på harddisken , og lukke den , når den ikke er i brug .Denne mulighed kan være lidt dyrere i forhold til de andre muligheder , men det giver dig den største fleksibilitet i forhold til din backup køb . På det teknologiske verden er det ofte tilfældet , at du får hvad du betaler for .

Kopier dine oplysninger på cd'er

Cd'en er den næstbedste løsning til sikkerhedskopiering af computerens harddisk . Ifølge universitetet i Delaware , er cd'er nyttigt, hvis du har omkring 250 MB oplysninger , du ønsker at gemme. Men hvis du har mere end 250 MB oplysninger , du ønsker at sikkerhedskopiere , skal du muligvis omformatere data til at passe den på en CD, fordi de fleste cd'er kun bære en lagerkapacitet på 650 MB . Et andet fælles problem med denne lagerenhed er , at det område, hvor oplysningerne er lagret konstant er udsat , så dataene mere sårbare over for skader . Hvis du nogensinde har ejet en cd , er du sikkert bekendt med hvor let en CD kan blive ridset og gøres ubrugelige .

Placer filer på en ekstern enhed , som kan holde filer

Det er muligt at bruge visse anordninger at gemme filer og oplysninger fra din computer, selv om emnet er normalt ikke bruges til fil opbevaring . Et godt eksempel på dette ville være en mp3- afspiller eller en USB- stemme eller videooptager . Disse poster er normalt anvendes til en bestemt type fil opbevaring , såsom video eller stemme , men ofte gange disse enheder har en ekstra kapacitet , der giver mulighed for andre former for fillagring . Det er ikke altid muligt at gemme en komplet harddisk , men det er muligt at gemme vigtige filer og informationer i den ekstra lagerkapacitet området.

bruge en ekstern Zip Drive

En zip -drev svarer til ekstern harddisk kørsel , fordi den har træk og slip- option og plug-and- play løsning . Den væsentligste forskel er, at denne lagerenhed er betydeligt mindre end den eksterne harddisk , med lagerkapacitet på omkring 1 til 2 GB . Det er også vigtigt at bemærke, at disse enheder er små og nemme at miste .

Brug Online Backup Options

Denne indstilling er ofte tilbydes til studerende gennem universitetet kanaler, men andre store søgemaskiner også tilbyde måder at gemme dokumenter online . Forbruger Søg bemærker , at visse virksomheder tilbyder mulighed for at sikkerhedskopiere information online, og det kan eller ikke kan koste dig at gøre det , afhængigt af virksomheden.


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding i Lexmark e250d 

Kommentarer

Code:
change