Hvordan foretager jeg fejlfinding en hk 2430 jet direkte ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-20

HP LaserJet 2430 er en sort /hvid laserprinter beregnet til brug over et kabelforbundet netværk . Printeren er i stand til at producere dokumenter med hastigheder på op til 35 sider pr minut og en opløsning på op til 1200 dpi x 1200 dpi . Over tid , kan du løbe ind i problemer ved hjælp af din HP LaserJet 2430 printer . Du kan ofte rette op på disse problemer med en række fejlfindingsteknikker
1 .
Find dækslet på bagsiden af HP LaserJet 2430 og åbne den for at tillade papir til foder fladt ind i printeren , hvis dine dokumenter tåre , når de forlader printeren . Fjern alt papir fra papirbakken , hvis problemet fortsætter , og flip arkene over . Re Sæt ark papir tilbage i HP LaserJet 2430 . Udskrive en test dokument for at sikre, at dine dokumenter ikke længere rive Når du forlader printeren .
2 .
Sluk dit HP LaserJet 2430 printer , og åbn printerens låg , hvis du oplever et papirstop . Fjern printerens tonerkassetten ved at trække det op mod dig . Find den forskubbet papir og fast greb i kanten af det . Træk forsigtigt papiret ud af printeren . Kontroller, at printerens ruller fælde ingen rester af papiret , og udskifte tonerkassetten og printer låget . Tænd for printeren igen og fortsætte med at bruge det .
3 .
Åbn frontlågen på din HP LaserJet 2430 printer , hvis dine dokumenter kommer ud af printeren krøllede . Sluk for printeren , og find tonerpatronen , beliggende i midten af printeren . Træk tonerpatronen ud af printeren ved tapperne på siderne af patronen . Placer en ny tonerpatron i printeren , og klik den på plads . Luk frontlågen på printeren . Tænd for printeren igen og udskrive en test dokument . Det er sandsynligt , at skaderne på den oprindelige patron blokeret papiret i at komme ud af printeren korrekt .
4 .
Sluk dit HP LaserJet 2430 printer , hvis du modtager en fejlmeddelelse på forsiden kontrolpanel printer, der hedder " 10. XX. YY LEVERING MEMORY FEJL . " Lad printeren alene i 15 til 30 sekunder . Tænd for printeren igen . Denne proces vil nulstille printeren og få budskabet til at forsvinde .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en A940 dell printer 

Kommentarer

Code:
change