Hvordan kan jeg forklare computer -stik ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-07

Computere kun bruge en håndfuld af forskellige kabel -stik, er som mange af disse tilslutninger bruges af flere enheder ( såsom FireWire og USB) . Med henblik på at fastslå, hvad forbindelsen porten , du behøver at vide præcis, hvad havnen ser ud og hvad forbindelsen havnen symbolet ser ud. Når du har alle de specifikke med hensyn til de kabeltilslutninger , bør du ikke have et problem at forklare det til andre mennesker
1 .
Kig på USB- kabelforbindelsen . Dette er omkring en halv cm lang og endnu tyndere i højden . Kabelforbindelsen kroge op til de fleste eksterne hardware ( såsom printere og tastaturer ) og har en trefork formet ikon ved siden af det .
2 .
Check for et FireWire -kabel -stik . Dette svarer i størrelse og form til en USB , er kun den ene ende svagt buede . Der er en " Y "-ikonet ved siden af og kablet port bruges til højere -end eksternt udstyr , såsom digitale videokameraer og eksterne harddiske .
3 .
Kig efter en VGA krog op . Dette forbinder en computer til en skærm . Det handler om en "bred og har ni små pin huller , bruges til at sende videosignalet til skærmen .
4 .
Find et DVI -kabel Tilslutningsdiagrammerne på computeren . Dette svarer til et VGA-kabel forbindelse , hvor det sender video til en computer skærm . Havnen er den samme størrelse som en VGA -port , bortset fra det bruger firkantet forbindelsespunkter til at sende videosignalet , i stedet for cirkulære pin huller .
5 .
Check for en seriel forbindelse port ( Hvis du bruger en computer ældre end Windows 98 ) . Denne forbindelse havn er en større udgave af VGA-kabel og bruger en lang række af stifter at sende data til og fra edb-system. Det har i høj grad blevet afløst af USB og FireWire tilslutninger .


Previous:nothing Next:hvordan man spiller en HD DVD på en computer 

Kommentarer

Code:
change