Hvordan opretter jeg en wi - fi -kort?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-28

En WiFi -kort giver laptop ejere , som ikke har trådløst Internet adgang allerede er installeret på deres computere muligheden for at finde trådløse netværk i deres område , og få adgang til internettet . Kort rækkevidde i pris afhængig af mængden af båndbredde , der er i stand til at blive tilsluttet . Opsætning af en WiFi- kort er en meget nem proces, der tager kun et par minutter til at udføre

Du skal bruge: .
Wi -Fi- kort
Computeren.


1 .
Sæt WiFi-kort i computeren . Visse bærbare computere kommer med slots , der bruges til at indsætte kortet i computeren , mens andre benytter USB- porten for at tilføje en WiFi signal . Sørg for, at du finder ud af, hvilken din computer indeholder , før du køber en WiFi- kort .
2 .
Installer kortet. Så snart kortet er sat i computeren, vises en meddelelse poppe op på skærmen advarer dig , at din computer er installation af ny hardware . Denne nye hardware er nødvendig for kort til at virke . Tillade installationen at finde sted ved at følge vejledningen , der dukker op på skærmen .
3 .
Find og oprette forbindelse til trådløse netværk . Med tilføjelsen af software WiFi kort, vil du nu kunne oprette forbindelse til nærliggende trådløse netværk . Klik på netværket symbolet på den nederste højre side af skærmen for at lokalisere eventuelle netværk i området. Hvis du vælger en adgangskode-beskyttet netværk , skal du have adgangskoden for at få adgang til det . Når et netværk findes , skal du trykke på " Connect " for at oprette forbindelse til den trådløse internetforbindelse.


Previous:nothing Next:hvordan man åbner sagen på Toshiba bærbare computere 

Kommentarer

Code:
change