Memorex CD-RW optager 3202 3234 instruktioner

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-29

Den Memorex CD-RW -modeller 3201-3234 er ekstern disk drev , der tilsluttes direkte til en Windows-baseret computer . Når forbindelsen er oprettet , kan den brænde data lige fra en standard musik -cd til en video-dvd . Uanset disken du opretter , processen med at bruge Memorex CD- RW optager kun handler om det samme ( selv om der er et par menupunkter , som er forskellige)

Du skal bruge: .
USB- kabel ( forudsat ) .
Driver installations-cd'en .
Software installations-cd'en .


1 .
Sæt USB- kablet i USB- porten på bagsiden af Memorex CD- RW brænder . Sæt den anden ende af kablet i en USB- port på computeren .
2 .
Tænd cd-brænder , så læg den medfølgende installations -cd'en i diskdrevet på computeren . Installationsguiden belastninger på skærmen . Følg vejledningen på skærmen for at installere driveren på computeren .
3 .
Skub driver installations-cd'en , og sæt software installations-cd'en . Vent et øjeblik , og softwaren installationsguiden belastninger på skærmen . Accepter slutbrugeren aftale , klik på " Next " to gange og vælg " Install " for at installere softwaren . Genstart computeren og du er klar til at begynde at bruge Memorex CD-RW -optager.
4 .
Sæt den tomme CD-RW i brænderen , derefter starte softwaren du har installeret til at køre .
5 .
Vælg format disk, du vil oprette ( video , musik eller data ) og en ny serie af muligheder vises . Klik på " Tilføj filer "og vælg den ønskede fil på cd'en .
6 .
Vælg " Burn " og Memorex CD-RW optager , version 3201 gennem 3234 , skaber cd-RW .


Previous:nothing Next:microsoft 5000 mus vil ikke forbinde 

Kommentarer

Code:
change