Sådan foretages fejlfinding af en trådløs adapter

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-28

Computerbrugere , der ikke har evnen til at bruge deres trådløse adapter kan foretage fejlfinding i enheden for at finde den mulige årsag til problemet . Du skal bruge din Enhedshåndtering til at finde ud af om du er nødt til at installere dit trådløse adapter drivere igen . Men før du begynder at fejlfinding adapteren , skal du sørge for at kontrollere , at den trådløse router på dit system fungerer, og at dit netværk ikke har nogen problemer, stoppe det fra at forbinde

Du skal bruge: .
Skruetrækker


1 .
kontrollere, at ingen mekanisk problem . Sikre, at din Universal Serial Bus ( USB ) adapter passer sikkert på plads på computeren, og at strømindikatoren lyser , angiver strøm til adapteren .
2 .
Klik på " Start " knappen på din computer . Klik på knappen på højre side af musen og derefter vælge "Denne Computer ". Klik på ordet " Egenskaber "og derefter " Hardware " og vælg " Device Manager " valgmulighed . Find dit adapteren i menuen til valg, som kommer op på skærmen under " Netværkskort ".
3 .
Klik med musen to gange på dit netværkskort . Kig efter et rødt " x "på din adapter . Hvis enheden har en rød x , skal du højreklikke på adapteren og derefter vælge "Aktiver "for at aktivere enheden .
4 .
Sæt et Ethernet- kabel , der går fra din stationære eller bærbare til enhver ledig port på din router , hvis du stadig ikke har evnen til at få online .

gode råd og advarsler


 • En normal problem , der opstår med adaptere til USB trådløs sort er det nødvendigt at opdatere drivere . For at udføre driveropdateringer , skal du installere de nyeste drivere fra producenten af adapteren hjemmeside .
 • Sørg for at du henter opdateringerne kun fra producenten af adapteren 's web -side. Hvis du installerer drivere fra et andet sted , kan disse websteder forårsage skade på din computer .


 • Previous:nothing Next:hvordan du indstiller computeren vågeblus & lukke indstillinger   

  Kommentarer

  Code:
  change