Sådan kører ide & SATA-harddiske

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-14

Installation harddiske kan forårsage hovedpine , især når der beskæftiger sig med både SATA og IDE -harddisk typer . Dette kan alle afhjælpes ved hjælp af en filtype over den anden , eller ved at sikre strukturen med kablet jumpere og indstillinger er alle understøttet. De fleste opsætninger bruger master og slave indstilling . Denne betegner som drev er den primære boot drev og som er det sekundære slave drev. Disse muligheder kan ændres ved hjælp jumperindstillinger på harddiske
1 .
manuelt fjerne alle de harddiske fra din computer , efter at have udpeget som harddisken har operativsystemet boot information .
2 .
Gennemgå manual for hver harddisk og ændre indstillingen til "cable select . Kablet vælge indstilling vil sørge for den computer bestemmer, hvilken drev er primær eller sekundær , afhængigt af hvor de er tilsluttet langs kablet . De fleste IDE kabler er designet med en blå port, betegner det forbindelse til bundkortet , en grå port, betegner drevet som slave og en sort port, der er udpeget drevet som master . SATA -kabler er som regel en-til-én. Det betyder en ende forbindes til bundkortet og den anden ende til harddisken . Flere link SATA kabler bruges kun til specielle opsætninger .
3 .
Check bundkortet BIOS og vælg startrækkefølgen til SATA eller IDE -drev , og sørg for drevet med styresystemet installeret på den er startet op før de andre drev .
4 .
Boot systemet og kontrollere alle de harddiske for at sikre, at alt er på plads . Hvis der er nogen problemer , skal du måske opgradere harddisken kabler .

gode råd og advarsler


 • Der er en stor forskel mellem 40- pin og 80- pin IDE kabler . Sørg for, at du ved, hvilket kabel du bruger . Den 80- pins, type er at foretrække , når du bruger det kabel du vælge metoden .
 • Gnid hænderne på strømforsyningen for at aflade evt statisk elektricitet , du måtte have opbygget .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette en notesbog   

  Kommentarer

  Code:
  change