Sådan nulstiller en oki b4300 tromletælleren

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-22

OKI B4300 er digital monokrom printer , der udskriver med en hastighed på ca 19 sider i minuttet . Printeren bruger et billede tromle og tonerpatron til at udskrive på en lang række trykte medier , herunder papir , kuverter og transparenter . Det billede tromle har en forventet levetid på omkring 25. 000 sider, før udskriften forringelse og /eller fading følge direkte fra tromlen optræder, og du skal udskifte tromlen . Som printeren er designet til at overvåge den side tæller til at advare dig , når det er tid til at udskifte tromlen , skal du nulstille tromlen tæller efter udskiftning af tromlen .
1 .
Tænd din OKI B4300 printer efter udskiftning billedet tromlen .
2 .
Push "Online " -knappen for at indstille printeren til en offline status , og tryk derefter på " Menu " knappen indtil " VEDLIGEHOLDELSE MENU " vises på menu- drevne operatør kontrolpanelets LCD display .
3 .

Tryk på "Select " knappen for at vælge menuen . Tryk på " Konto " knappen , indtil " DRUM COUNT RESET " vises på displayet . Tryk på "Select" knappen for at vælge funktionen og nulstille tromlen sidetal .
4 .
Vælg " Online " igen for at sætte printeren tilbage til online status .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere harddisken i Compaq Presario 1200 laptop 

Kommentarer

Code:
change