almindelige typer af modstande

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-28

Selvom vi aldrig rigtig tænker over det , det fælles modstanden er overalt . Disse små dele af alle elektroniske enheder er afgørende for deres rette funktion ; uden dem , vi intet ville have være operationelt . Modstande arbejde ved at reducere spændinger omkring et bestemt kredsløb og sikre , at aktive komponenter ( f. eks dem, der producerer signaler ) er forsynet med nødvendige spændinger fungerer korrekt . Der er fire hovedtyper af modstande : overflade mount teknologi ( SMT ) , film , trådviklede , og sammensætning .

Surface Mount Technology

SMT modstande er fremstillet ved at deponere en tynd film af resistive materiale på en ganske lille keramisk chip . Efterfølgende er de kanter af modstanden klippede ved slibning eller klipning med en laser for at lette præcise modstand fra ende til anden . Kontakter, i hver ende , er loddet i printkortet ved hjælp af automatiseret produktion . Tolerance kan nå så lavt som 0,02 procent .

Film

Ligesom deres SMT kolleger , er film modstande skabt ved at deponere en ren metal ( e. g. , nikkel ) eller oxid film ( f. eks tinoxid ) på et substrat eller isolerende keramisk stang . Den " film " i filmen modstand henviser til kulstof -, metal- og metaloxid film modstand typer . Modstand justeres derefter ved at øge tykkelsen af filmen og indskrive en helix rillemønstret ind i materialet med en laserskærer . Sammenlignet med andre resistor typer , film modstande har den højeste maksimale ohmske værdi , der kan overstige over 10 millioner ohm .

trådviklede

trådviklede modstande får deres navn fra den metallegering ledning ( e. g. , kobber eller nikkel ) snoet omkring en lille keramisk stang og indkapslet i brandsikker cement eller keramiske . Visse trådviklede modstand typer kan sprede store spændinger og kan blive meget varm , af den grund kan de være anbragt i et tiarmet metalhus og boltet til en metal chassis til effektiv varmeafledning . Som med alle trådviklede modstande , er brandbeskyttelse, herunder flammesikker hus en primær sikkerhed betragtning .

Carbon Sammensætning

Carbon sammensætning modstande er den mest almindelige , da de er de billigste og enkleste form for modstand at fremstille. Disse er den ældste af de modstanden typer og som sådan ikke har tolerancer tæt på de andre typer af modstande . De er lavet ved at blande kulstøv og ikke -ledende ler pulver , så omslutter blandingen i keramiske isolering med fører på hver ende . Forholdet mellem kulstof til keramiske inde i modstanden afgør dens resistiv værdi ( dvs. højere andele resultere i lavere resistens) .


Previous:nothing Next:hvordan man kan frigøre virtuelle hukommelse i xp 

Kommentarer

Code:
change