den eksterne hd vil ikke dukke op på min computer længere

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-17

Eksterne harddiske ( HD ) forbindelse til en computer -system , enten via USB eller FireWire -kabel . Disse enheder sjældent har brug for en driver installeret (medmindre du kører en tidlig version af Windows XP eller Windows 2000 ) , så meget få problemer kan opstå, når du tilslutter harddisken til computeren . Men hvis din computer ikke er at opdage den harddisk, du behøver at foretage fejlfinding af forbindelsen spørgsmålet

Du skal bruge: .
USB -datakabel
FireWire kabel .


1 .
Kontroller USB- kabelforbindelsen løber fra den eksterne harddisk til computeren . Hvis kablet ikke er sat helt ind i både tilslutningsporte computeren kommer ikke til at registrere harddisken .
2 .
Tag USB-kablet fra computeren , så kablet i en anden port på computeren . Nogle havne har problemer afsløre specifikke hardware , så ændrer Forbindelsen kan udbedre eventuelle opdagelse spørgsmål .
3 .
Tjek strømmen til harddisken . De fleste harddiske tænde en gang sluttet til en computer , men hvis ikke , du skal manuelt strøm på drevet .
4 .
Fjern USB -kablet og bruger FireWire-forbindelsen metode . Dette kabel sættes i FireWire-porten på den eksterne harddisk , og på computeren . USB- porten på drev kan blive beskadiget , hvilket computeren at være i stand til at opdage drevet .
5 .
Installer den medfølgende drivere . Selv computere typisk ikke brug for denne er installeret på dit system, kan have behov for den installerede driver , uanset årsagen ( itmight skyldes at have en ældre computer eller ældre ekstern harddisk ) . Sæt den medfølgende driver installations-cd'en, og følg derefter anvisningerne i installationsguiden for at indlæse oplysningerne på computeren . Genstart systemet og harddisken er nu genkendes af computeren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genbruge laser patroner 

Kommentarer

Code:
change