forskellen mellem en intern diskettedrev og en ekstern diskettedrev

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-22

En diskettedrevet er en computer -drev , der behandler oplysninger på disketter . Disketter , såkaldte fordi de tidligste versioner var lavet af fleksibel plast , var information lagringsenheder , der anvendes i slutningen af det 20. århundrede . Disketter og diskettedrev blevet forældede af mere effektive metoder til lagring i begyndelsen af det 21. århundrede

interne drev

De tidligste disketter var otte inches tværs . De var standard for informationslagring , herunder edb -operativsystemer , før harddiske var almindelige . Senere versioner blev fem og en fjerdedel inches og tre og en halv inches . Interne diskettedrev , indbygget i computeren kroppen og kun kan fjernes ved at tage maskinen fra hinanden , var standard udstyr frem til 2003 .

eksterne drev

Med fremkomsten af CD-rom og USB -drev til bærbare opbevaring , computerproducenter langsomt udfaset interne diskettedrev . Nogle computerbrugere , men havde stadig vigtige oplysninger på disketter eller på anden måde havde brug for ældre teknologi . Eksterne floppy drev, der tilsluttes til computere via en USB- port eller en anden kompatibel port , gav denne adgang .

Forældelse

Computer forhandlere standsede salget disketter i 2007 . På det tidspunkt , kunne mange digitale kameraer producere billeder større end en enkelt diskette kunne holde . Mens den interne drev er nu kun tilgængelige fra forhandlere i brugerdefinerede eller anvendes computer dele , eksterne floppy drev stadig var til rådighed i 2010 for mindre end USD 40 dollar.


Previous:nothing Next:hvordan man kan beskytte en video cd 

Kommentarer

Code:
change