hvad er DDR2 SDRAM ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-11

RAM eller Random Access Memory , er en form for computerens hukommelse. Den består af en samling af elektroniske kredsløb, lagring af data . Med RAM , uanset hvor et stykke af information er placeret blandt de indsamling af kredsløb , kan det hentes i samme mængde tid

Funktion

DDR2 SDRAM er almindeligt anvendt i personlige computere og spillekonsoller for at gemme hukommelse . Da det er et afkom af RAM , det er en betragtes som en flygtig type hukommelse . Under henvisning til computer opbevaring , betyder flygtig hukommelse, computerens hukommelse skal opretholde en konstant strømforsyning for at forhindre, at data bliver slettet .

Udvikling

DRAM , eller Dynamic RAM , er en type af RAM . DRAM gemmer hver bit af edb- data i en anden komponent i den elektroniske kredsløb af computerens hukommelse . SDRAM , eller Synkron DRAM , bruger et ur signal at synkronisere dataoverførsel med computerens bussystem . En bus er det system, der overfører data mellem forskellige komponenter i computeren . DDR SDRAM , eller Double Data Rate SDRAM , overfører hukommelse ved en højere sats .

Sammenligning

DDR2 SDRAM er den næste generation og fungerer med den dobbelte hastighed af sin forgænger, DDR SDRAM . DDR2 SDRAM er ikke kompatibel med DDR SDRAM . DDR2 SDRAM skærer indre ur sats i halvdelen, hvilket er en fordobling af hastigheden af produktionen . Det efterfølgende kræver mindre strøm til at vedligeholde, men er dyrere .


Previous:nothing Next:hvordan man kan parre en Bluetooth øresnegl med en computer 

Kommentarer

Code:
change