hvad er forskellen mellem SDRAM & RDRAM ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-23

To former for hukommelse, der bruges i personlige computere er kendt af deres akronymer , SDRAM og RDRAM . SDRAM er den standard hukommelse findes i de fleste computere, mens RDRAM er en teknologisk design , der bruger en hurtigere interface

SDRAM

. Synkron Dynamic Random Access Memory --- SDRAM --- beskriver en computers hukommelse teknologi , der synkroniserer med opdateringer med systemet ur . Fordelen ved denne hukommelse design over en asynkron design , hvor hukommelsen kan opdatere til enhver tid , er , at mere komplekse instruktion sæt, der kan håndteres . Det giver en pipelining funktion , hvilket betyder, at den kan acceptere input til en ny instruktion om det ikke har afsluttet den foregående instruktion .

RDRAM

Rambus Dynamic Random Access Memory --- RDRAM --- er et proprietært design der kommunikerer budskaber af data og instruktioner hurtigere end SDRAM interface . Dette sker ved at kommunikere i kortere serier , men oftere end andre hukommelse teknologier . Denne type hukommelse kræver et bundkort med en særlig bus design til at fungere .

Ombyttelighed

SDRAM og RDRAM kan ikke erstatte hinanden . Talrige bundkort design og data busser understøtter standarden SDRAM . Mens RDRAM tilbyder en performance forøgelse , har kun få bundkort designs støttede det . Teknologien har set nogle ansøgning i video konsoller og grafikkort design .


Previous:nothing Next:min laptop vil ikke oprette forbindelse til en CradlePoint 

Kommentarer

Code:
change