hvor varmt skal HP bærbar strømforsyninger få ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-22

Netledninger vil føles varm at røre ved

Fordi netledninger proces energi gennem intern kabelføring , kan den eksterne casing være varm til røre ved . Dette er normalt i de fleste tilfælde .

Ekstrem varme kan være tegn på skade

Hvis netledninger er så varm, at du ikke kan sikkert hente dem , eller hvis gummi kabler er vaklende og meget smidigt , har du beskadigede kabler . Afmontere dem øjeblikkeligt og søge reparation eller udskiftning .

Bottom Line

Mange netledninger får varm , så du skal ikke sætte dem på toppen af brændbart materiale såsom en sofa eller et tæppe . Hvis de bliver for varmt at røre ved , eller varmere i et område af ledningen end andre , er der sandsynligvis intern eller ekstern ledning skader . Dobbelt -tjek bladet kontakter for at sikre, at de ikke er beskidte , hvilket ubalanceret energi til kurs gennem ledningen . Sammenlign ledningen til andre lignende kabler . Hvis ledningen pågældende er betydeligt varmere end de andre , eller hvis det bare føles for varmt at røre , tag det og erstatte det . Hvis strømkablet fangster på brand , kan du miste ikke blot strømkilde , men apparatet det energizes så godt. Det er bedre at erstatte en potentielt beskadiget ledning i stedet for at risikere en brandfare eller skade på computeren .


Previous:nothing Next:forskellen mellem en intern diskettedrev og en ekstern diskettedrev 

Kommentarer

Code:
change