hvordan du aktiverer mod_rewrite på en apache -server

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-06

Apache mod_rewrite modulet spiller en vigtig rolle i at holde meningsfulde web webadresser, oversætte til mere fornuftigt system funktioner. Den mod_rewrite modul virker ved at opfange anmodninger om at en webside, og lydløst tjener dem til en anden ressource . Dette omskrive er nyttigt , når konvertering content management systemer med uvenlig webadresser til mere tilgængeligt, kan læses af mennesker dem . Det er også vigtigt i webprogrammering , når de passerer ting som et billede anmodning til et PHP- script , der i stedet serverer et billede . Den mod_rewrite modul er inkluderet med Apache og er som standard deaktiveret . Du kan hurtigt aktivere det i httpd. conf
1 .
Naviger til den mappe Apache er installeret i at bruge dit styresystems filhåndtering .
2 .
Open den " httpd. conf " -fil med en teksteditor . Denne fil er gemt i den " opsætning "eller " O " bibliotek på de fleste operativsystemer. Linux-systemer typisk gemme filen i " /etc /apache " eller " /etc /httpd . "
3
Gå til den linje , der læser. " LoadModule rewrite_module moduler /mod_rewrite. so " Slet " # " tegn , der opstår i begyndelsen . Dette er en kommentar og forhindrer Modulet bliver indlæst .
4 .
Gem filen i din tekst editor .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette højttalere til at arbejde for en computer 

Kommentarer

Code:
change