hvordan du foretager fejlfinding af hp 930c

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-31

HP Deskjet 930C printer producerer både sorte og hvide såvel som farvetoner dokumenter og fotos. HP designede 930C til at tage op minimal plads på et skrivebord , der giver printeren en papirbakke, der integrerer både input og output bakker og kan klappes op , når du ikke bruger printeren . Den 930C benytter inkjet -teknologi , hvilket betyder at det indeholder to blækpatroner , der har flydende blæk indeni. Printeren sprøjter bittesmå dråber af blæk til at producere tekst og billeder på papiret, når det passerer gennem enheden .

"New Hardware Found " vises på computer


1 .
Tag USB- kablet fra bagsiden af printeren , men lad det i computeren . Fjern netledningen fra bagsiden af printeren , men ikke fra stikkontakten .
2 .
Vent i 30 sekunder eller mere , så sæt netledningen tilbage i bagsiden af printeren . Sæt USB- kablet tilbage i printeren og vente med at se, om computeren genkender printeren .
3 .
Tag USB- kablet fra computeren, hvis meddelelsen vises igen . Sæt USB -kablet til en anden havn i computeren , som du har med held brugt med andre enheder.
4 .
Sæt USB- kabel med en ny , hvis du fortsætter med at modtage beskeden .

Printer ikke reagerer


1 .
Check strømmen og USB kabel tilslutninger på bagsiden af printeren for at sørge for begge er sikkert på plads . Sørg for, " Power " knappen lyser , eller tryk på den og vente på at printeren tændes.
2 .
Kig i input papirmagasinet foran på printeren for at kontrollere , at printeren er ikke løbet tør for papir . Hvis der ikke er papir tilbage , lasten i mere papir , og juster papirstyrene til papirets kanter.
3 .
Kontroller indikatorerne på printeren . Vent, indtil printeren til at producere udskrift hvis " Power " blinker , eller tryk på " Genoptag " knappen , hvis den blinker .
4 .
Åbn printerens topdæksel, og vent til patron transport at komme til en fuldstændig standsning . Tag hver blækpatron og geninstallere det, så det klikker på plads , og luk derefter topdækslet helt .
5 .
Åbn printerens bagdøren ved at dreje knappen fra " låst " på til " Unlocked " position . Træk alle stak papir inde i printeren , skal du udskifte bagdøren og drej knappen tilbage til " låst ".


Previous:nothing Next:Sådan foretages fejlfinding en lexmark E250dn 

Kommentarer

Code:
change