hvordan du kan opdatere asus drivere

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-10

Din ASUS computer indeholder alle de drivere der er nødvendige for normal drift for hver enhed , der fulgte med den gennem dens driver -cd . Når en enhed ikke fungerer korrekt , og du forsøger at udføre en særlig indsats , har du sandsynligvis brug for at opdatere disse chauffører, da Asus løser nye driver bugs hele tiden . En blå skærm efterfulgt af det frygtede pludselig shutdown fortæller dig , at du skal opdatere drivere på grund af en fatal hardware problem

Gennem ASUS Website


1 .
Gå til ASUS hjemmeside ( se Resources ) .
2 .
Vælg det land eller den region , hvor du købte computeren .
3 .

Klik på " Services " og " Support " .
4 .
Klik på linket "Download" .
5 .
Vælg computerens model og klik på " Søg " .
6 .
Vælg dit operativsystem og klik på " Søg " .
7 .
Udvid driveren Listen og download de drivere, du søger . Vælg " Global "link , så du ikke henter ved hjælp af en manager og skrive bogstaverne vises på siden i boksen . Klik på " Send "for at starte download . Gennemse til placeringen af filen efter download er færdig, og dobbeltklik på den for at åbne den . Dobbeltklik på " setup. exe "inde i mappen Arkiv , du lige har åbnet . Dette kører installationsguiden . Bare følg med og du vil afslutte installationen af driverne straks .

på din egen computer


1 .
Klik på din " Start " menuen og klik på " Kontrolpanel " .
2 .
Klik på " System og sikkerhed " og " System " . På Windows XP , så glem ikke at også klikke på " Hardware " fanebladet , når du åbner " System " .
3 .
Klik på " Enhedshåndtering " . Højreklik på den enhed, du ønsker at opdatere og klik " Opdater drivere "eller " Opdater driversoftware " . Klik på den indstilling , der giver Windows til at søge efter opdateringer på internettet , og klik derefter på " Næste " . Hvis Windows finder en opdatering , det installerer den automatisk . Ellers , se afsnittet ovenfor om, hvordan man gør dette gennem ASUS hjemmeside .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udskifte batterierne i en hk trådløs mus 

Kommentarer

Code:
change