hvordan du opdaterer en skærmkort på en computer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-25

En computers skærmkort er ofte de dyreste komponent , især i spilleautomater . Ingen anden komponent er markedsføres til gamere med en sådan iver . I modsætning til andre komponenter , kan kortet forsynes iøjnefaldende grafik eller farver for at opfylde den " indre nørd " af køberen. Udskiftning af et desktop pc's skærmkort er generelt ikke en vanskelig proces , og kan resultere i en betydelig opgradering i ydeevnen for spil og videoredigering formål

Skift dit kort


1 .
Sørg for at dit valgte grafikkort er kompatibelt med dit bundkort før at købe det . Konkret dit bundkort behov den rigtige type af slot til at rumme kortet . Hvis dit bundkort kun har PCI slots , for eksempel , vil du ikke være i stand til at bruge et kort , der kræver den ældre AGP interface . Også være sikker på, at din pc 's strømforsyning opfylder minimumskravene specifikationer for de nye kort , nogle bruger en masse strøm .
2 .
Tag din computer og tage forholdsregler mod statisk ved grundstødning selv ved i det mindste at røre ved metal på computerens kabinet , før du rører noget inde i computeren . En grundstødning strop er bedre .
3 .
Fjern skruer, der holder dækslet af computerens sag og derefter fjerne sidepanelet af sagen .
4 .

Find skærmkortet , ofte i et slot tættest på processoren , og skru skruen der holder den bag huset af computeren . Fjern forsigtigt kortet ud af stikket . Du skal muligvis trykke på en lille lås på enden af kortet , hvor den forbinder til bundkortet slot .
5 .
Installer det nye kort . Hvis det var lavet til en anden type interface , da nogle grafikkort er , stak den i , at spilleautomater i stedet , hvis en sådan findes.
6 .
Skru kortet på bagsiden af computerens kabinet . Hvis grafikkortet kræver, at en strømkabel skal tilsluttes det , så gør det . Læs skærmkortet anvisninger at afgøre, om dette er nødvendigt .
7 .
Sæt tilfælde dække og skru det på .
8 .
Installer software og drivere , der fulgte med kortet ( som regel på en CD ) , således at kortet vil udføre optimalt . Du kan også vælge at se på producentens websted for at se om der er nyere drivere til rådighed d¨¦r.

gode råd og advarsler


  • hvis overvejer forsøger at opgradere en bærbar computer 's video kapaciteter , bør du gøre masser af forskning , kan du besøge producentens hjemmeside, og selv ringe til producenten , hvis nødvendigt for at sikre, at du kan udføre en opgradering .


  • Previous:nothing Next:hp 4200 specs     

    Kommentarer

    Code:
    change