hvordan du tilføjer flere harddisk til en dell 4600

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-25

Dell 4600 serien stationær computer leveres som standard med Intel Pentium 4 processor og Intel 865PE eller 865G chipsættet . Grafikken er leveret af enten et ATI integreret video -chip , eller et ATI dedikeret grafikkort . De 4600 -serien desktop bruger DDR -ram i en dual channel konfiguration . Storage er leveret af en intern IDE harddisk , og 4600 -serien har en ekstra drev , så en anden IDE- harddisk kan installeres

Du skal bruge: .
Ground strop ( ekstraudstyr )
. Små ikke-magnetisk stjerneskruetrækker .
IDE fladkabel , hvis oprindelige kabel ikke har stik til anden harddisk .
IDE -harddisk .


1 .
Power ned Dell 4600 . Tag netledningen ud af stikkontakten eller fra bagsiden af strømforsyningen på 4600 . Afhægte alle enheder og kabler , såsom en printer , modem eller en router .
2 .
Fjern venstre sidedæksel ved at trykke ned på dækslet låsen på bagsiden af computeren , skal du skubbe dækslet tilbage og væk fra sagen .
3 .
Sæt en jordingsbånd for at håndleddet og klip det til en bare metal del af sagen . Subsidiært røre bare tilfældet med hånden jævne mellemrum for at forhindre statisk elektricitet .
4 .
Find harddisken i den nedre foran sagen . Fjern 4- pin Molex strømstik og en 40- bens fladkabel . Hvis dette kabel ikke har en ekstra stik omkring 4 inches fra en på harddisken , skal du købe en, der gør . Hvis du nødt til at få en ny fladkabel, fjerne det oprindelige kablet fra bundkortet også . Nogle modeller har en meget kort kabel med kun ¨¦t stik i begge ender .
5 .
Skru harddiskbeslaget med Phillips-hoved screwdriver. The skrue ind i midten af harddisken beslag , der er knyttet til sagen. Drej beslaget ud mod dig og frakoble de to faner , der holder det til sagen . Dette vil udsætte tomme harddiskbeslaget . Sæt harddisken på et foldet håndklæde . Harddisken er holdt i holderen med to små Phillips-skruer på hver side af beslaget .
6 .
Set eller kontrollere , at jumperne på den nye harddisk er sat til " kabel vælge. " De jumpere er på bagsiden af harddisken . Der er som regel et diagram for jumper indstillinger på harddisken . Disse indstillinger varierer fra drev til drev .
7 .
Skru og Fjern den tomme harddiskbeslaget på samme måde som den første . Fjern skruen , rotere og frakoble fanerne . Installer den nye harddisk i konsollen ved foring op hullerne i beslaget med hullerne i harddisken , og installere to skruer på hver side . Sæt de to tapper ind i sagen , rotere beslaget ind i sagen og installere holdeskruen . Geninstallere den oprindelige harddisk .
8 .
Installer båndkablet med den første stik i den oprindelige harddisk og den anden stik i den nye . Hvis du skulle udskifte kabel, stik den anden ende af det nye kabel ind i bundkortet . Sæt i en fire-pin Molex strømstik til hver harddisk . Båndkablet har en hævet fane i midten af stikket , der passer ind i et slot i harddisken og på bundkortet .
9 .
Installer tilfælde dække . Tilslutte alle kabler og enheder . Tænd for computeren . Det vil automatisk detektere den nye harddisk .

gode råd og advarsler


 • Sørg jumpere er sat korrekt .
 • Vær forsigtig, når du stik i båndkablet stik , så du ikke bøje nogen af benene på harddiske .


 • Previous:nothing Next:hvordan du opdaterer en skærmkort på en computer   

  Kommentarer

  Code:
  change