hvordan du tilslutter en Dell Vostro til en docking -station

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-19

Tilslutning af en Dell Vostro bærbar computer til en docking- station kan gøre den bærbare mere alsidigt. En dockingstation gør det muligt for en bærbar computer til at fungere som en desktop udskiftning ved at give nem adgang til printere , eksterne harddiske , USB- enheder og andre enheder . En dockingstation også tillader brug af et eksternt tastatur og mus , i stedet for touchpad og lille tastatur , som følger med Vostro

Du skal bruge: .
eksternt tastatur med USB-tilslutning
. Mus med USB- tilslutning .
Printer med USB- tilslutning .
Ekstern skærm .


1 .
Placer docking -station på skrivebordet eller arbejdsstation , og tilslut netledningen på bagsiden . Tilslut USB- mus og tastatur til USB -porte på bagsiden af dockingstationen .
2 .
Tilslut den eksterne monitor til monitoren porten på bagsiden af dockingstationen . Monitoren forbindelsen er lidt firkantet og ca 1 cm lang . Sørg for fingerskruer spændes forsvarligt , når du tilslutter skærmen .
3 .
Sæt USB- printer til en USB- port på bagsiden af dockingstationen . Du kan også bruge en ekstra USB- porten på dockingstationen at tilslutte en ekstern harddisk eller andet USB-kompatible enheder .
4 .
Skub Dell Vostro på toppen af docking station , Ved hjælp af tappen på bagsiden af docking station som en guide. Slip bærbare computer, når du føler, at det klikker på plads.
5 .
Sæt netledningen på docking -station til en stikkontakt og tænd for strømmen. Du vil se Dell Vostro skærm vises på den eksterne skærm . Efter at have logget på computeren , vil du være i stand til at bruge alle de eksterne enheder , herunder tastatur, mus og printer .


Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en bekræftelse side på en bror intellifax 4100e 

Kommentarer

Code:
change