hvordan du udskifter hukommelsen til en bakke - loading imac

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-21

Den langsomme udførelsen af en bakke-loading iMac kan forbedres ved at erstatte sin lille mængde intern hukommelse med en større hukommelseschip . For at gøre dette , skal du bruge et par fælles husstand værktøjer sammen med en hukommelseschip købt hos en Apple forhandler eller en computerforretning . Chippen kan ikke øge hastigheden af iMac 's processor , men den ekstra hukommelse vil gøre det muligt at køre mere effektivt , giver indtryk af en hastighed stigning

Du skal bruge: .
Badehåndklæde
. Stjerneskruetrækker .
Phillips guldsmedens skruetrækker .
Flat- kantet guldsmedens skruetrækker .


1 .
Fjern alle kabler er knyttet til iMac . Placer en badehåndklæde på et bord . Placer iMac på badehåndklæde med skærmen nedad og den nederste plast hvide dække opad .
2 .
Fjern skruerne fra indersiden af håndtaget , der er flush på coveret med Phillips guldsmedens skruetrækker . Træk håndtaget op fra dækslet.
3 .
Træk plastik hvide dække fra iMac , pas på ikke at beskadige håndtaget , der er sluttet til iMac og skal passere gennem åbningen i plastik hvide dække . Røre ved en metalplade på iMac for at sprede nogen statisk elektrisk oprustning på din krop ( kendt som " grounding " ) .
4 .
Find de fire kabler, der er knyttet til en rektangulær metal kasse i nærheden bunden af iMac . Træk den runde grå kabel ud af kontakten i feltet med fingrene .
5 .
Løsn de to skruer nu udsat på toppen af den store grå kabel med stjerneskruetrækker . Træk den store grå kabel ud af kontakten i feltet med fingrene .
6 .
Tryk ned på fanen indersiden af kassen med fingrene på den ene hånd . Træk stikket ud af fanen med fingrene på den anden side . Træk op på de mangefarvede stik inde i kassen til at afsløre en skrue ved siden af fanen . Fjern skruen med stjerneskruetrækker . Træk de mindre mangefarvede stik ud af kassen .
7 .
Fjern de to skruer på den nederste kant af håndtaget med Phillips guldsmedens skruetrækker .
8 .
Skub alle kabler væk fra bundkortet /drevkonstruktionen at håndtaget er tilsluttet . Træk bundkort /drev samling ud af iMac med håndtaget .
9 .
Placer bundkort /drev montering på badehåndklæde med elektronik opad . Drej bundkort /drev samling så cd-rom- drevet er opad.
10 .
Sæt spidsen af en flad-kantet guldsmedens skruetrækker i sømmen på den ene side af den lille rektangulære metalplade , der er på den side af cd-rom'en længst væk fra dig . Løft op på spidsen for at løsne metalpladen . Gentag denne procedure på den anden side af metalpladen . Træk den metalplade ud med fingrene . Opbevar metal plade til forvaring eller bortskaffe det på korrekt vis .
11 .
Tag hukommelseschip fra sin beskyttende pose . Hold hukommelseschip med kontakt pin nedad og den glatte side vender væk fra dig .
12 .
Indsæt kontakt pin side af hukommelseschip ind i stikket indersiden af metal plade ved en 45- graders vinkel . Tryk på hukommelseschip ind i stikket . Tryk på hukommelseschip ned, så det klikker på plads .
13 .
Drej cd-rom væk fra dig tilbage til sin oprindelige placering , når du sætter den ned på badehåndklæde . Afhentning bundkortet /drevkonstruktionen i håndtaget . Placer bundkort /drev samling tilbage i iMac . Fastgør skruerne til den nederste kant på håndtaget .
14 .
Sæt de fire kablerne til rektangulære metalkasse ved at vende den demontering processen . Fastgør skruerne til kablerne .
15 .
Sæt dækslet tilbage på iMac . Sæt skruerne på indersiden af håndtaget . Skub håndtaget ned, så det flugter med dækning . Retur iMac tilbage til hvor det var blevet taget væk fra . Sæt kablerne .

gode råd og advarsler


 • hukommelseschip skal være kompatibelt med den type tray- loading iMac , der vil blive opdateret .
 • Rør ikke ved kontakterne på memory chip , som statisk elektricitet kan springe fra din krop til chip og ødelægge det .


 • Previous:nothing Next:hvordan man slukker systemgendannelse i Genoprettelseskonsol   

  Kommentarer

  Code:
  change