hvordan kan jeg ændre bindende ordre på net kort ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-23

Den bindende rækkefølge netkort er den måde, et styresystem fortæller hvilken netværksforbindelse er at foretrække . Hvis en computer har mere end én aktiv netværksforbindelse i brug af TCP /IP- protokollen , vil operativsystemet vælge en som standard tilslutning og brug alle andre forbindelser , hvis de ønskede nettet destination eller ressource kan ikke findes på standard netværksforbindelse .

Det kan fremskynde netadgang til manuelt at afgøre, hvilken netværksforbindelse, der bruges først . Spørg om assistance fra din netværksadministrator eller computer support-medarbejdere , før du foretager ændringer på computeren

Du skal bruge: . .
computer, der indeholder flere netkort


1

Åbn Netværksforbindelser applet . Klik på Start > Kontrolpanel . Find på ikonet Netværksforbindelser og dobbeltklik.
2 .
Vælg den netværksforbindelse, du vil som et første valg. På den netværksforbindelse, du vil bruge som en første valg , skal du højreklikke og vælge Egenskaber. På fanen Generelt skal du vælge TCP /IP fra listen og klik på knappen Egenskaber . På fanen Generelt skal du klikke på knappen Avanceret . I den avancerede TCP /IP -indstillinger i dialogboksen . Fjern markeringen ved siden af Automatisk metriske og skriv 10 i Interface metriske boksen Klik på OK tre gange for at vende tilbage til Netværksforbindelser applet .
3 .
Vælg den netværksforbindelse, du vil bruge som en anden valg . På den netværksforbindelse, du vil bruge som en anden valg , skal du højreklikke og vælge Egenskaber. På fanen Generelt skal du vælge TCP /IP fra listen og klik på knappen Egenskaber . På fanen Generelt skal du klikke på knappen Avanceret . I den avancerede TCP /IP -indstillinger i dialogboksen . Fjern markeringen ved siden af Automatisk metriske og skriv 20 i Interface metriske boksen Klik på OK tre gange for at vende tilbage til Netværksforbindelser applet .
4 .
Gentag trin 3 processen for hver ekstra netværksforbindelse . Tilføj en ekstra 10 til nummeret i Interface metriske kassen for hver ekstra netværksforbindelse ( dvs. type 30 for dit tredje valg , 40 for dit fjerde valg , osv. ) .


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en bærbar dvd- drev 

Kommentarer

Code:
change