hvordan man åbner sagen på Toshiba bærbare computere

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-28

Toshiba er en af de største elektronikvirksomheder i verden og en pålidelig producent af bærbare computere . Men du kan stadig nødt til at udføre vedligeholdelse eller opgradere produktet i dets levetid-på hvilket tidspunkt du brug for at vide hvordan man åbner sin sag

Du skal bruge:
Skruetrækker


1 .
Sørg for Toshiba bærbare computer er slukket , så vend det på hovedet .
2 .
Fjern batteriet fra den bærbare computer ved at skubbe lille spænde placeret under batteriet fra venstre mod højre , mens på samme tid trække batteriet ud .
3 .
Fjern de skruer , der holder belægninger til alle de store rum med en skruetrækker . Disse vil omfatte cd-rom- drev på den ene side sikret med to skruer , harddisken i midten sammen med hukommelseskortet , som begge er sikret ved en skrue , og det trådløse kort . Når du har fjernet disse belægninger trække komponenter ud .
4 .
Fjern skruerne fra de fire hjørner af den bærbare computer , selv om der i nogle modeller kan der være flere skruer, der fastgør sagen på plads . Hvis ja , fjerne de resterende skruer .
5 .
Placer en skarp genstand mellem spalten , der adskiller bunden af sagen fra toppen af sagen og forsigtigt lirke de to fra hinanden for at fjerne Toshiba bærbar kabinettet .

gode råd og advarsler


 • Du bør kun forsøge denne proces , hvis du har erfaring med at ændre og reparation bærbare computere og /eller computere .
 • Som en generel henvisning guide denne metode vil arbejde på de fleste Toshiba bærbare computere, men nogle modeller kan variere-det ville være umuligt at producere en guide, der dækker hver model specifikt .


 • Previous:nothing Next:Sådan foretages fejlfinding af en trådløs adapter   

  Kommentarer

  Code:
  change