hvordan man bruger eee 3 bærbare computere

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-18

ASUS Eee 3 lineup af computere er små , netbook-baserede systemer, der er designet til optimalt med en bærbar . Den negative side til ASUS Eee computere er systemet ikke har en indbygget cd /dvd- drev . På grund af dette , skal alle oplysninger være uploadet til computeren via enten USB -port eller internettet . Andet end denne funktion dog den generelle brug af netbook computer er næsten nøjagtig det samme som alle andre Windows- laptop
1 .
Åbn låget til ASUS Eee 3 laptop , og tryk derefter på " Power " knappen ( i nærheden af hvor den bærbare mødes tastaturet ) . Denne kompetence på edb-systemet . Vent et øjeblik for netbook til at starte .
2 .
Klik på " Start " knappen på skrivebordet , vælg derefter det program , du vil indlæse , og klik på software fanen . Momentant programmet indlæser på computeren .
3 .
Tilslut en USB-enhed til en af USB- portene på ASUS Eee 3 PC . Få adgang til oplysningerne på USB -porten , og derefter klikke på " Start " knappen , " ( My ) Computer " og dobbeltklik på den flytbare enhedsikonet.
4 .
Hent programmer på computeren ved at indlæse den internetbrowser , navigere til det program, du ønsker, og vælg derefter den software , du ønsker , udfylde betalingsoplysninger og vælge "Download "for at downloade programmet til computeren .
5 .

Dobbeltklik på den downloadede fil ( eller "Install "-ikonet , hvis softwaren er opført i en USB- drev ) til at indlæse installationsguiden . Følg anvisningerne i softwaren installationsguiden til helt at installere programmet på ASUS Eee 3 PC .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer CPU på Dells Dimension 9200 

Kommentarer

Code:
change