hvordan man finder den chipset på en IBM T42

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-29

IBM /Lenovo tilbyder to installeres programmer til at afgøre, hvad chipset der anvendes i IBM ThinkPad T42 . Den eneste forskel i de to programmer er, at man er designet til at arbejde sammen med Windows 98 , mens den anden er designet til Windows 2000 og XP . Hverken program vil arbejde sammen med Windows Vista eller Windows 7

Du skal bruge: .
downloades udførelse fil nu!


1
Naviger til Lenovo supportwebsted og indtast . modelnummeret på din ThinkPad T42 i tekstfeltet på den øverste højre side af siden . Klik på " go " , når du indtaste modelnummeret .
2 .
Rul om listen over de filer, indtil du finder det " Chipset Support " -fil for det operativsystem , du har installeret på din T42 .
3 .
Hent programmet på dit skrivebord eller i en bestemt mappe på din harddisk .
4 .
Dobbeltklik på Programmet installerer ikonet for at installere programmet . Når det er installeret , skal du dobbeltklikke på programikonet .
5 .
Lad program til at scanne din computer . Når scannet , skærmen vil fortælle dig det chipset installeret på din computer .

gode råd og advarsler


  • Vær tålmodig , da programmet scanner din maskine . det kan tage flere minutter for de resultater, der vises på skærmen


  • Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding af hp 2500c     

    Kommentarer

    Code:
    change