hvordan man kan brænde streaming af musik på windows media player på en cd

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-24

" Streaming " musik refererer til musik , der modtages af en computer i en konstant " strøm " af lyd , men er ikke en downloades fil . Når du lytter til en musik eller tale radio stream på Windows Media Player , kan lyden ikke brændes direkte til en cd . Du brænder streaming musik på en cd , skal du først "optage " det fra åen i et filformat , der kan brændes . Du har mulighed for at dele denne fil i separate " spor " , hvis du foretrækker at lytte til en cd med sådan en opsætning

Du skal bruge: .
Stream fange software ( for trin 1 og 2) .
Track opdeling software ( for Trin 3 , valgfri ) .
Blank CD-R eller CD-RW .


1 .
Hent og installer en " stream fange " software fra nogen af de første tre links i " Resources "sektionen . Starte programmet med Windows Media Player åbner og streaming af musik at spille , og klik på " Optag lyd "-knappen .
2 .
Fortsæt optagelsen , indtil strømmen ender , eller indtil du beslutter at afslutte optagelse . Klik på " Stop optagelse " -knappen. Bekræft , at du ønsker at gemme optagelsen , skal du vælge en placering på computerens harddisk for at gemme det , så afslutte " stream capture " -programmet . .
3 .
Hent , installer og start en " audio splitter " fra den fjerde og femte links i "Ressourcer " sektionen , hvis du ønsker at opdele downloadet MP3 fil i enkelte numre . Klik på " Folder " ikonet for at lokalisere optagelsen er gemt på harddisken , og klik derefter på " Play " -knappen. Lyt omhyggeligt og sætte kryds i filens " Progress Bar ", når det passerer i slutningen af en sang eller " taler punkt "for at " mærke " filen til deling . Klik på " Split File " knappen efter at have hørt hele optagelsen . Klik på " Gem " og vælg en placering til filerne på harddisken .
4 .
Naviger til den mappe , hvor optagelsen gemmes , og hold "Ctrl "og " A " nøgler på samme tid for at markere alle filerne . Højreklik i mappen og vælg " Windows Media Player " fra " Åbn med " sub-menu . Dette vil skabe en afspilningsliste i Windows Media Player .
5 .
Sæt en tom cd-r-eller cd-rw i computerens diskdrev . Klik på " Kopier til cd eller enhed " option på Windows Media Player 's side navigationsmenu . Review på afspilningslisten for at afgøre, om det er i den rigtige rækkefølge , og klik derefter på " Copy "knappen for at brænde optagelsen til cd'en. Skubbe cd'en , når Windows Media Player informerer dig brændingen er fuldført .

gode råd og advarsler


 • I modsætning til en computers " Sound Recorder ", som kan optage lyd kun fra computerens højttalere , som den træder tilbage i computerens mikrofon , til " stream capture " software forbindelser med computerens lydkort fange lydstream selv .
 • Hvis du ved et uheld at klikke på " Stop Recording " knappen , Klik på " Optag lyd " knappen igen for at genoptage optagelsen.


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan sikkert slette flash- drev   

  Kommentarer

  Code:
  change