hvordan man kan genbruge laser patroner

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-16

Laserprintere bruger store patroner fuld af toner , et pulver , der , med varme , bliver til blækket du ser på siden . Disse patroner er større og dyrere end inkjet væskefyldt patroner . Hold din gamle laser patroner ud af lossepladser ved genanvendelse dem . Printerproducenten og lokale kontor forsyning butik har sandsynligvis en genbrug program . Hvis ikke , er der mange hjemmesider , der accepterer tonerpatroner

Du skal bruge: .
Tonerpatron
. Plastpose .
Printer.
Kasse.


1 .
Kig efter eventuelle genanvendelse retninger på kassen fra din oprindelige patron eller den nye boks . Nogle producenter give instrukser at sætte den gamle patron i boksen , satte den medfølgende etiketten på æsken og pop det i mailen.
2 .
Tag din tonerpatron til din lokale kontor levering butik og indtaste dem i butikken 's genbrugsprogram . Ringe i forvejen først for detaljer og instruktioner .
3 .
Gå til en patron genbrug website såsom Genbrug Place eller Genbrug Gratis ( se links nedenfor ) . Forbered en gratis forsendelsesetiket ved at indtaste dit navn og adresse , og typen og antallet af patroner , du ønsker at genbruge . Klik på " Udskriv " for en etiket , der omfatter gratis forsendelse
4
Seal din patron i en plastikpose . for flere patroner , sætte hver sin pose . Sæt patronen i en passende størrelse boks til forsendelse og sætte etiket på toppen . Sæt feltet i din mail eller tage det til det lokale postkontor .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opdatere drivere i Windows XP for Microsoft Wireless adaptere 

Kommentarer

Code:
change