hvordan man kan genopfylde laptop batterier

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-07

De fleste laptops kommer med et genopladeligt batteri, der giver dig mulighed for at bære enheden med dig overalt. Du skal oplade din bærbare computer for at holde det i drift. De fleste af disse batterier kan holde en afgift for et par timer . Hold din bærbare batteri opladet , og holder derefter din bærbare mobil, ved at du oplader din maskine med den strømforsyning, der fulgte med

Du skal bruge:
Batteri adapter
. Bærbar computer.


1 .
Dræn den bærbare computers batteri så meget som muligt . Opladning af batteriet , når det er opbrugt vil øge batteriets udmattelsesgraensen konsistens .
2 .
Slut batteriet adapteren i den bærbare computer . Den port til at forbinde din adapter til den bærbare computer er normalt placeret på bagsiden af maskinen. Dette tilbehør vil holde din computer på , hvis i brug , og vil efterfølgende oplade batteriet .
3 .
Vent på batteriet oplade . Et batteri ikonet i proceslinjen viser , at batteriet oplades . Svævende musen over dette ikon vil vise afgiften procentdel stiger i takt med den er sluttet til en strømkilde . Åbne bærbare manual , der fulgte med den bærbare computer til at bestemme hvor lang tid det vil tage at oplade batteriet .
4 .
Tag batteriet adapter. Dette forhindrer at batteriet bliver overbelastet og mister sin maksimale gebyr potentiale . Et batteri , der er tilsluttet en strømforsyning i længere perioder vil også varme op alt , potentielt skadeligt elektriske komponenter eller forårsager brandskader.


Previous:nothing Next:hvad er forskellen mellem en stationær og arbejdsstation computer ? 

Kommentarer

Code:
change