hvordan man kan genoprette højttalere til at arbejde for en computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-05

Når computerens højttalere stoppe med at arbejde helt på enhver stationær eller bærbar computer , er der enten en forbindelse problem eller en computer indstilling problem . Sjældent, at højttalerne bare stoppe med at lave noget larm helt . Selv beskadiget højttalere skaber sne-lignende lyd og sprutte på lejlighed ( hvis dette er tilfældet med dine højttalere , skal du nye) . Fejlfindingsprocessen bør kun tage et par minutter , og når komplet , er dine højttalere kommer til at fungere korrekt igen med computeren
1 .
Kontroller kabelforbindelsen løber fra højtalerne i " Line Out " -port på computeren . Hvis kablet ikke er sat helt ind i computeren , er højttalerne ikke kommer til at producere lyd fra systemet .
2 .
Sæt højttalerne ind i en lokal stikkontakt . De fleste talere kræver en form for en strømtilslutning. Hvis højttalerne ikke modtager en magt afgift , der er et problem med stikkontakten . Afbryd talerne fra de nuværende stikkontakten og tilslutte den op med en anden stikkontakt .
3 .
Dobbeltklik på audio -ikonet i nederste højre hjørne af skrivebordet . Uncheck enhver mulighed , der kan være dæmpet .
4 .
Skub lyden muligheden kontrol barer op for at øge lydstyrken . Hvis lyden er for langt ned , er det umuligt at høre lyden skabt af højttalerne .
5 .
Klik på " Start " menuen , vælg derefter " Control Panel ". Vælg " Lyd "options ikonet , og vælg derefter afspilningsenheden pull -down menu . Vælg " Line Out " forbindelse at sikre, at lyden afspilles via de tilsluttede højttalere .


Previous:nothing Next:hvordan man kan slukke en skærm og et tastatur 

Kommentarer

Code:
change