hvordan man kan konvertere en strømforsyning til ATX

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-09

Hvis du planlægger at købe et nyt bundkort til din computer , bør du vide at du måske ikke være i stand til at tilslutte din gamle strømforsyning til hovedbestyrelsen . Nyere ATX bundkort har en 24- bens stik til kablet adapteren ud af stikkontakten . På den anden side , skal du bruge ældre bundkort en 20- bens adapter stik .

En kvalitets strømforsyning er ikke billigt , så hvis dit budget ikke indeholder en kostbar ny strømforsyning , skal du bruge en adapter kabel til at konvertere de gamle strømforsyning til brug med den nye bundkort .

Du skal bruge:
20- at -24- pin strømforsyning adapter kabel
. Stjerneskruetrækker.


1 .
Installer den nye bundkort ind i computerens kabinet . ( Se Ressourcer for detaljerede instruktioner om, hvordan du gør dette . )
2 .
Slut 20- pin side af adapterkablet til ledningsnet, der fører fra strømforsyningen . Tryk adapteren fast på ledningsnettet , indtil det klikker på plads .
3 .
Slut 24- pin side af 20- til -24 pin adapter kabel til selen stikket på den nye ATX bundkort . Skub adapteren i stikket , indtil det klikker på plads .
4 .
Find de fire-bens reserve strømstik fra strømforsyningen og tilslut den til det tilsvarende stik på det nye bundkort .
5 .
Sæt den ene tommer Molex stik , der fører fra strømforsyningen til harddiske og optiske drev . Hvis din computer har et diskettedrev , skal du tilslutte en 1/2-inch Molex strømstik til det .
6 .
Tilslut en one- tommer Molex stik til grafikkort , hvis enheden er en port til det .
7 .
Sæt dækslet på computeren sagen . Sæt netledningen ind i strømforsyningen og en stikkontakt . Tilslut alle andre kabler , og tænd for computeren .

gode råd og advarsler


  • Selvom konvertere dine gamle strømforsyning til brug med nyt bundkort kan spare dig for nogle penge , De bør sikre, at den producerer nok strøm til hovedbestyrelsen . Du bør ikke forsøge at genbruge strømforsyningen, hvis ikke producere mindst 400 til 500 watt.


  • Previous:nothing Next:negativer af katten 5e kablet     

    Kommentarer

    Code:
    change