hvordan man kan kopiere musik til et SD-kort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-05

At tage musik -filer med dig til brug i mobiltelefoner og MP3- afspillere , kan du kopiere dem fra din computer til en ekstern SD -kort . Ved hjælp af en computer , kan du gøre det relativt let ved at kopiere og indsætte de nødvendige filer på SD- kortet ved hjælp af en kortlæser . Du kan også kopiere filer fra din computer til SD -kortet , mens det er i enheden , som kan være lettere, når du har travlt
1 .
Sæt SD -kortet i en kortlæser i computeren . Mange nyere computere har kortlæsere indbygget , eller du kan købe en kortlæser , som du kan oprette forbindelse til en ledig USB -port . Nyere versioner af Windows vil automatisk finde kortlæseren , og du vil kunne få adgang til mappen på SD kortet som du ville en harddisk eller cd -afspiller indbygget i computeren .
2 .

Klik på " Start ", klik på " Computer " og dobbeltklik på SD- kortet ikon . Dette vil give dig mulighed for at se , hvad der allerede er på kortet og kopiere musik på den til brug i en bærbar enhed , såsom en mobiltelefon eller MP3 afspiller . Du kan også se på egenskaberne for kortet , som vil lade dig vide, hvor meget plads der er tilbage , hvis der er filer allerede på den.
3 .
Klik på " Start ", klik på " Musik ", og navigere til de musikfiler, du gerne vil kopiere til SD -kortet . Tryk på " Ctrl " og klik på hver fil . Træk filerne i det åbne SD bibliotek vindue . Dette vil automatisk kopiere filerne til det pågældende sted . Se forløbet af kopieringen i dialogboksen for at vide, når processen er afsluttet.
4 .
Alternativt kan du vælge de filer , du gerne vil kopiere og derefter højre-klik på dem . Vælg " Kopier "i feltet af mulige kommandoer . Højreklik på SD- kortet biblioteket vindue og klik på " Indsæt ". Dette vil kopiere og indsætte filerne på SD- kortet . Se kopieringen i dialogboksen bemærkede i trin 3 . Efter overførsel , kan du blot fjerne SD- kortet fra kortlæseren.
5 .
Hvis du har travlt , skal du kopiere musik fra din computer til SD -kortet , mens det er i din bærbare enhed . Skub kortet ind i din bærbare enhed . Enheden selv vil fungere som en kortlæser . Sæt den i en ledig USB -port på computeren . Din computer genkender automatisk enheden og installere den nødvendige software til at overføre musik fra computeren til SD -kortet . Følg trin 2 til 4 for at kopiere musikfiler til SD- kortet i den bærbare enhed . Når filerne er blevet kopieret , kan du sikkert trække USB-kablet til at bruge din enhed på farten .


Previous:nothing Next:hvordan du indstiller standard bakke 2 på en HP 5200 printer 

Kommentarer

Code:
change