hvordan man kan lave crt skærme

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-08

De fleste af de problemer med CRT -skærme ske på grund af dårlige indstillinger . Din CRT-skærm fungerer ved hjælp af et katodestrålerør , der skyder stråler af lys på et gitter , der indeholder et sæt af pixels . Disse bjælker fokus på én pixel ad gangen , og hele processen frisker igen og igen for at opretholde et billede på skærmen . Denne proces sker også i CRT fjernsyn og næsten alle CRT skærm

Du skal bruge: .
flad skruetrækker


1
Afbryd din skærm fra . computeren og bruge en anden skærm . Kontroller opløsning og opdateringshastighed på computeren . Indstil opløsningen til 800 x 600 og sæt opdateringshastigheden til 60 Hz . Dette kan være lavere end din komfort niveau , men næsten alle skærme understøtter dette. Din oprindelige skærm kan have haft en indstilling med en opløsning eller opdateringshastighed det ikke understøtter.
2 .
Tag den skærm, du brugte til at diagnosticere dine indstillinger fra computeren og læg det til side .
3 .
Tjek VGA- kablet på din " problemer " skærm . Se om du har bøjede ben . Hvis du ser nogen , tager en skruetrækker og forsøger at vride stiften på plads igen forsigtigt . Forsøg ikke dette , hvis du ikke føler, at du har mulighed .
4 .
Slut VGA- kablet tilbage i computeren og tilslutte skærmen tilbage til magten . Udnyt denne gang for at undersøge kablerne for eventuelle skader . Prøv nye stikkontakter , hvis din skærm ikke starter op . Du har måske en dårlig stikkontakt . Kontroller, at du har tilsluttet VGA -kablet , og brug fingerskruer til at sikre det på plads .
5 .
Kig under monitorens skærm til en knap for lysstyrke og en for kontrast . Flytte dem rundt , hvis du ser dem . Du har sandsynligvis indstille lysstyrken på minimum eller kontrast på minimum uden at vide det , eller skærmen rodet dens indstillinger op . Hvis du ikke har disse knapper , skal du bruge knapperne nederst på skærmen .

gode råd og advarsler


  • Forsøg ikke at reparere på indersiden af skærmen selv . Kun kvalificerede fagfolk kan åbne en CRT-skærm og reparere det . CRT -skærme indeholder mange farlige kredsløb , der kan såre dig eller ødelægge skærmen, hvis behandlet forkert .


  • Previous:nothing Next:transportformer dataoverførsel anvendes af lagerenheder     

    Kommentarer

    Code:
    change