hvordan man kan overclocke Pentium 4 processor

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-27

Overclocking er den proces at ændre multiplikator på bundkortet for at tvinge processoren til at køre hurtigere . De fleste CPU producenter gør kun et par modeller af en CPU og derefter placere begrænsere på CPU for at indstille det til en bestemt niveau . I teorien kan en 2,8 gigahertz processor virkelig være en 3,2 gigahertz processor med en 0,4 reduktion af grænseværdien . CPU er normalt testet og begrænset i henhold til deres stabilitet og effektforbrug
1
Åbn op bundkortets manual og se . hvis der er nogen kapitler om overclocking systemet . De fleste bundkort , der er rettet mod gamere og andre superbrugere indretninger og indstillinger , der gør overclocking systemet meget lettere og sikrere .
2 .
Brug en benchmarking software , der kan findes online gratis . Dette vil teste systemet på det nuværende indstillinger og se, hvor meget computerkraft det har. Dette vil skabe den hidtidige og tillade dig at have et fundament til at tilbyde en nyttig sammenligning .
3 .
Åbn den BIOS -menuen ved at trykke associerede BIOS tasten . Dette kan være " del " eller " F2 ", " F8 " eller måske endda " F10 . " Når du er i BIOS , sætte dig ind i systemet som en helhed . Kontroller CPU og FSB funktioner på bundkortet første , da disse er de mest direkte funktioner til at redigere med henblik på at overclocke systemet .
4 .
Forøg FSB ved en lille samtidig øge spænding på bundkortet og hukommelsesmoduler . Stigning FSB hastighed i 5- 10MHz ad gangen . Genstart efter hver stigning for at sikre , at systemet kan stadig starte i Windows ordentligt . Denne metode sikrer et stabilt system , og hvis du løber ind i problemer , du er i stand til fejlfinding i overensstemmelse hermed.
5 .
øge hukommelsen spændingen en smule, hvis systemet begynder at handle op eller nægter at starte korrekt . Hvis disse indstillinger ikke virker , så bliver du nødt til at sænke FSB ned en smule . Hold stigende indtil systemet ikke starte mere . Vær opmærksom på temperaturen , som du ikke ønsker at overstige 70 grader Celsius .
6 .
Benchmark systemet igen og sammenligne resultaterne . Hvis systemet ikke udfylder den toneangivende , så bliver du nødt til at justere front side bus og hukommelsesmoduler , indtil systemet er stabilt nok til at håndtere den benchmarking .
7 .
Check systemet igen og lad den køre i et par timer . Hvis der ikke opstår problemer så systemet er sikkert at bruge . Nyd den ekstra ydelse .

gode råd og advarsler


 • Intel Pentium 4 processorer er begrænset i , at de kun giver brugeren mulighed for at ændre FSB for at øge hastighed på nogen slags.
 • overclocking en CPU kan ugyldiggøre dets garanti , så være opmærksom , at hvis forarbejdningsvirksomheden ikke , at omkostningerne er direkte dit ansvar .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan omdøbe c -drevet   

  Kommentarer

  Code:
  change