hvordan man kan overføre en gammel harddisk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-10

Hvis du for nylig har opgraderet til en ny bærbar eller stationær computer , og du stadig har din gamle , en af de første ting, du ønsker at gøre, er at overføre harddisken . Dette vil sætte alle de data, du har gemt på din gamle computer til din nye computer . Den gode nyhed er , at harddiske på de fleste moderne bærbare og stationære computere er designet , så de kan fjernes fra et rum i bunden af computeren , eller fra indersiden af den stationære computer tårnet

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker .

på en bærbar computer


1 .
Sluk den bærbare computer du har til hensigt at fjerne harddisken fra og fjern strømkablet. Luk skærmen, og drej den bærbare computer på hovedet .
2 .
Tag batteriet fra sin havn på siden af computeren .
3 .

Find harddisken rum i bunden af computeren . Kontakt din brugervejledning , hvis du har problemer . Generelt er det største af tre rum på bunden af en bærbar computer . På nogle computere harddisken er aftagelige fra siden af computeren .
4 .
Fjern alle skruer, der holder harddisken dækslet på plads, og løft låget op for at blotlægge drevet.
5 .
Slide harddisken ud af rummet og sæt den til side .
6 .
Sluk den bærbare computer , du ønsker at overføre harddisken til , at fjerne strømkablet , og tænd for computeren på hovedet . Fjern batteriet .
7 .
Fjern skruer, der holder harddisken dækslet på plads, og løft coveret op for at afdække den harddisken indeni .
8 .
Skub harddisken ud af rummet, og passer den første harddisk i stedet . Udskift dækslet og skruer .

på en desktop


1 .
Sluk din stationære computer og tag alle kabler fra computeren tårnet . Anbring computeren tårnet på en solid arbejde overflade og lægge den på sin side .
2 .
Fjern eventuelle skruer fra bagsiden af tårnet eller det aftagelige sidepanel og træk sidepanel ud tårnet . Konsultere brugervejledningen til netop din model skrivebordet, hvis du har problemer med at finde panelet skruer .
3 .
Find rektangulære harddisk i tårnet og tag alle SATA kabler forbundet til bagsiden af det . Harddisken vil blive placeret på forsiden af tårnet .
4 .
Fjern eventuelle skruer, der fastgør harddisken til tårnet og fjerne drevet fra tårnet .

5 .
Fjern sidepanel af tårnet , du har til hensigt at overføre køre til og fjerne alle drev allerede er installeret. Montér det nye drev i tårnet og erstatte kabler , skruer og sidepanel .

gode råd og advarsler


  • Så længe SATA kabler passer ind i bagsiden af den harddisk, du kan overføre en bærbar harddisk til en stationær computer tårn , og vice versa .


  • Previous:nothing Next:Hvordan omdøber jeg den statistiske listen på en TI -84 lommeregner ?     

    Kommentarer

    Code:
    change