hvordan man kan parre en Bluetooth øresnegl med en computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-11

En Bluetooth- headset kan du foretage VoIP-opkald , og har lyd -og videochat på din computer uden at skulle være tilsluttet pc'en med ledninger . Før et Bluetooth-headset kan bruges med en computer , skal det parres med det . Når parret vil ørestykket arbejde sammen med computeren permanent uden at skulle gentage processen
1 .
Sæt din Bluetooth ørestykket i opdagelse mode ved at trykke og holde på afbryderknappen på dit headset i 10 sekunder. Placer den i nærheden af din computer .
2 .
Klik på ikonet markeret "My Bluetooth Places " på din computers skrivebord . Hvis du ikke har en Bluetooth- steder ikon , skal du klikke på " Start "knappen , efterfulgt af " Control Panel " og derefter " Bluetooth " at gå ind i menuen Bluetooth .
3 .
Vælg " Find Bluetooth -enheder " fra Bluetooth-menuen . Computeren vil derefter liste alle de Bluetooth- enheder, der er tændt i nærheden.
4 .
Højreklik på ikonet for dit headset på listen . Vælg " Par enhed . "
5 .
Indtast parring koden for dit headset , når du bliver bedt om . Den parring kode er en lille serie af numre trykt på en mærkat på bagsiden af dit headset eller på dets instruktionsbog .
6 .
Klik på " OK " nederst i vinduet for at fuldføre parringen .


Previous:nothing Next:sdc vs SDHC hukommelseskort 

Kommentarer

Code:
change