hvordan man kan reparere en HP LaserJet III

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-09

HP LaserJet III er en ældre printer , men et overraskende antal af disse enheder er stadig i brug . Hvis du bruger en af disse printere på dit hjem eller forretning , lære at holde det kørende på din egen er generelt den bedste fremgangsmåde . Selv når professionel service er tilgængelig for disse printere , udgifterne til service er ofte højere end omkostningerne ved at udskifte printeren . Lære om de mest almindelige fejlkilder og hvordan man løser disse problemer er den bedste måde at holde din LaserJet III kørende .

Du skal bruge:
Små støvsuger
. Blød klud .
Tonerpatronen .
Fuser patron .
Ruller .


1 .
Åbn det øverste højre side af printeren og fjern tonerkassetten . Placer tonerpatronen på et skrivebord eller arbejdsstation , der er blevet dækket med en klud eller køkkenrulle . Dette vil beskytte bordpladen i tilfælde tonerpatronen er utæt .
2 .
Støvsug printerens indre , hvor tonerpatronen lør Brug en lille støvsuger som den slags bruges til at rense computere og elektroniske komponenter . Du kan også bruge en håndholdt støvsuger med en sprække vedhæftet fil . Fortsæt rengøring af printeren , indtil alle papirstøv og toner rester fjernes . Utætte toner og akkumuleret toner rester kan forårsage alvorlige problemer med udskriftskvaliteten med disse ældre printere .
3 .
Sluk printeren , og lad den sidde i mindst en halv time før du fortsætter. Derefter åbne venstre hånd døren og flip ned de to små blå clips , der holder fuserenheden patronen på plads . Fuseren bliver meget varm , så sørg for at det er kølet tilstrækkeligt af, før du rører den. Tag fat i fuseren i håndtaget , og træk det lige ud af printeren .
4 .
Skub en ny fuserenhed patron i printeren, og flip den blå klip op til at holde det på plads . Fuseren slidt med tiden , og når det gør , at blækket smitter af på papiret let . Udskift fuser patron , når du opdager denne type problemer .
5 .
Åbn papirbakkerne så vidt som de vil gå , så løft forsigtigt op i bunden af bakken for at frigøre det fra sporet . Skub papirskufferne ud af printeren og sæt dem til side .
6 .
Nå inde i printeren og føle rullerne på højre side af printeren , i nærheden af hvor bakkerne var . Træk alle rullerne , der føler sig glat-disse ruller er slidt op og ikke længere er i stand til at afhente papir fra bakken
7
Skub den nye ruller på barer og. skubbe dem tilbage , indtil de låses på plads . Udskiftning ruller til HP LaserJet III er designet til at gå på kun én måde at gøre det lettere at installere dem ordentligt . Udskift alle slidte valser med nye , og derefter sætte papirskufferne tilbage på plads , og tænd printeren igen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genskabe en ZT computer 

Kommentarer

Code:
change