hvordan man kan sætte en disk i en SD-kort

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-26

Den solid state memory fundet i en Secure Digital -kort, eller SD -kort , fjerner enhver chance for data beskadigelse under forsendelse . Du kan sætte data på en optisk disk , for eksempel en CD , til et SD-kort til opbevaring . Den procedure anvender den indbyggede programmer findes i en computers operativsystem-ingen ekstra software er nødvendig-og vil ikke skade den optiske disk eller computeren i nogen måde . Computeren skal være udstyret med en SD- kort slot , så SD- kortet kan knyttes ; ellers et SD-kort adapter fra en computer butik eller videospil shop vil være behov for .

Du skal bruge: .
SD -kort slot -computer /SD -kort adapter


1
Indsæt SD-kortet er slidsede ende i SD -kortstikket på . computeren , og hvis der ikke er nogen kort slot, indsætte SD- kortet slidsede ende i sprækken på SD- kortet adapteren og sæt USB- stikket på SD -kortet adapteren i en USB- port på computeren
2 .
Åbn dvd- drevets diskskuffen , skal du placere en optisk disk i skuffen og luk skuffen , hvis du bruger en pc . Sæt det optiske disk ind i siden åbningen , hvis du bruger en Mac .
3 .
Vent på ikonet for den optiske disk til at blive vist på skrivebordet .
4 .
Dobbeltklik på den optiske disk ikon at åbne sit vindue på skrivebordet .
5 .
Klik indersiden af vinduet . Tryk på " Ctrl + A " hvis der på en pc eller " Cmd + A " hvis der på en Mac for at markere hele indholdet indersiden af vinduet .
6 .
Træk indholdet ud af vinduet og ned på ikonet for SD-kortet .
7 .
Højreklik på ikonet for den optiske disk og vælg " Eject " fra pop op-menuen , hvis på en pc . Træk det optiske disksymbolet til papirkurven , hvis det på en Mac .
8 .
Højreklik på ikonet for SD -kortet og vælge "Skub ud " fra pop-op-menuen , hvis det på en pc . Træk SD- kortet til papirkurven , hvis det på en Mac .
9 .
Fjern SD -kortet eller SD -kort adapter fra computeren ( og SD-kortet fra SD -kortet adapteren 's slot ) .
10 .
Skub dvd-drevet 's diskskuffen , fjern den optiske disk , og luk diskskuffen hvis der på en pc . Fjern det optiske disk fra slot i den side hvis der på en Mac .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en CMOS batteri til en satellit A25 

Kommentarer

Code:
change