hvordan man kan starte en virtuel maskine fra en usb -drev

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-16

Virtual PC giver brugeren mulighed for at starte en virtuel maskine fra en USB- flash -drev . Mange brugere kommer i problemer , når de forsøger at gøre dette, fordi de ikke har gjort det muligt for USB- støtte til Virtual PC . Tænd på USB- støtte til din virtuelle maskine er det første skridt i opstart fra USB- flash -drev . Efter dette, vil du nødt til at ændre startrækkefølgen på din virtuelle maskine til at scanne dit USB-drev , som den primære boot -enhed

Du skal bruge: .
USB -flash-drev


1 .
Dobbeltklik på din virtuelle maskine til at lancere det . Klik på " Virtual PC List " og derefter vælge din virtuelle maskine fra listen .
2 .
Klik på " Indstillinger " og derefter gå til " USB "valgmulighed . Klik på " Aktiver USB " og derefter genstarte maskinen .
3 .
Lad den virtuelle maskine til at starte op og se computerskærmen for " BIOS " prompten . BIOS er det grundlæggende input /output- system på din virtuelle maskine og kontrollerer opstart aspekter af systemet .
4 .
Følg anvisningerne for at indtaste BIOS -skærmen . Du vil sandsynligvis se noget lignende " Tryk på F9 for at indtaste BIOS , " men det vil afhænge af dit bundkort .
5 .
Klik på " Boot Menu " på BIOS -skærmen og rul ned til "Primær Boot Device " valgmulighed med din piletasterne . Skift den primære boot -enhed til "USB ".
6 .
Brug piletasterne til at gå over til " Gem og Afslut "valgmulighed . Sæt din USB -flash -drev i USB- porten på computeren og derefter trykke på " Enter " tasten på tastaturet .
7 .
Vent til den virtuelle maskine til at genstarte og scanne din USB- port for startbar filer .


Previous:nothing Next:Sådan foretages fejlfinding en macbook bærbar 

Kommentarer

Code:
change