hvordan man kan tilslutte en ekstern DVD- brænder

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-06

En ekstern DVD -brænder drev er en optisk drev, der sluttes til din computer via USB-kabel eller Firewire . Enheden kan du oprette dine egne DVD'er ved hjælp af software på din computer . Installation af et eksternt dvd-drev er enkel og giver dig mulighed for at tilføje DVD-omskrive funktioner til din computer , selv om du ikke har en fri plads på dit bundkort til et ekstra optisk drev , eller hvis du ikke er behageligt at åbne din computer sag .
1 .
Sluk computeren og lokalisere ledig USB eller Firewire -porte , afhængig af din installation . Generelt kan disse havne findes på bagsiden eller forsiden af en stationær computer eller på siden af en bærbar computer .
2 .
Indsæt den dvd -brænder netledning i den bageste del af enheden, og tilslut den anden ende i en stikkontakt . Sæt drevets USB- eller FireWire-kabel i dvd- brænderen , og tilslut den til computeren .
3 .
Tænd for computeren igen og vente på det til at starte op . Kan computeren automatisk installere de nødvendige drivere til din DVD -brænder . Hvis det ikke , skal du indsætte installations-cd'en , der fulgte med din DVD -brænder i computeren og installere driverne .
4 .
Genstart computeren , hvis du bliver bedt , at fuldføre installationen af driveren .


Previous:nothing Next:ide kabler definition 

Kommentarer

Code:
change