hvordan man kan udføre fejlfinding på en logitech lx 710

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-27

Logitech LX 710 er en perifer bylt, der omfatter både et trådløst tastatur og en trådløs mus , så du kan navigere dit operativsystem uden at skulle bruge nogen kabler . Hvis enten tastaturet eller musen ikke fungerer korrekt , problemet er sandsynligvis forårsaget af en mangel på batteristrøm eller et problem med den trådløse modtager . Fejlfinding spørgsmålet i Windows 7 eller Windows Vista kan gøres ved at kontrollere et par indstillinger

Du skal bruge: .
Fire AA -batterier
Logitech LX 710 installationsdisk .


1 .
Træk USB trådløse modtager fra USB- porten på din computer . Sætte modtageren i en anden USB -port og prøve at bruge tastaturet og musen igen .
2 .
Vend musen på hovedet og find batterirummet i bunden . Træk plastik dækslet af batterirummet . Fjern batterierne og erstatte dem med to friske AA -batterier .
3 .
Vend tastaturet på hovedet og træk batteridækslet . Erstatte de to AA -batterier med nye batterier . Prøv at bruge musen og tastaturet igen for at se , om problemet er løst .
4 .
Check strømindikatoren i bunden af musen for at se, om det er glødende grønt. Hold den sorte afbryderknappen , indtil lyset skifter til grønt , hvis lyset ikke er i øjeblikket på .
5 .
Tryk på " Connect " knappen på USB- modtageren tilsluttet din computer . Umiddelbart trykke på " Connect " knappen i bunden af musen og " Connect " knappen i bunden af tastaturet for at sikre begge enheder modtager det trådløse signal .
6 .
Åbn din computers " Start " menuen og navigere til " Control Panel " , hvis tastaturet og musen stadig ikke virker . Vælg " Fjern et program . " Klik på " Logitech " valgmulighed .
7 .
Vælg " Uninstall " og gå igennem vejledningen på skærmen. Indsæt installations-cd'en , der fulgte med tastaturet og musen i computerens diskdrev . Følg anvisningerne på skærmen .
8 .
Naviger til download siden for Logitech LX 710 . Klik på " Vælg OS " og vælg din computers operativsystem . Klik på " Firmware Update . " Dobbeltklik på filen og følg installationsvejledningen for at opdatere den trådløse modtager firmware .

gode råd og advarsler


  • Hvis din computer kører Windows XP , skal du vælge " Tilføj eller fjern et program "i stedet for " Fjern et program "-linket i "Control Panel " vinduet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en ekstern USB- harddisk     

    Kommentarer

    Code:
    change