hvordan man kan uploade filer med gratis lagerplads

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-27

Gratis lagerplads tjenesteydelser-ligesom Box , eSnips eller MediaFire , for eksempel-at tilbyde online lagring der giver dig mulighed for at uploade dine filer . Fordelene ved gratis lagerplads omfatter backup alternativer, og fjernadgang til filer . Gratis services tilbyder typisk en lille til moderat mængde af plads til at opbevare oplysninger om virksomhedens filserver . Den online interface tilbyder også en simpel metode til at overføre filer fra din computer til serverne . At uploade filer med gratis lagerplads , er et par trin, der kræves , som tilbyder en velkendt filoverførsel interface .
1
Gå til din gratis lagerplads udbyders hjemmeside og klikke på linket for at logge ind Indtast din log-in. legitimationsoplysninger , og klik på " Login "eller " Submit " knappen for at åbne din konto .
2 .
Klik på " Upload "link . Et nyt vindue åbnes , der giver værktøjer og muligheder for at gennemse din computers harddisk .
3 .
Klik på det sted , hvor du ønsker at uploade filerne . For eksempel, hvis du har oprettet en ny mappe i din konto , skal du vælge den mappe til at uploade filer til denne placering.
4 .
Klik på " Tilføj filer " eller " Browse "link -knappen. Din computer åbner et nyt vindue (svarende til "Åben " dialog boks ) for at lette filvalg .
5 .
Klik på den fil eller filer , du gerne vil uploade. Du kan holde "Ctrl " knappen på dit tastatur og klikke på flere filer for at vælge filer, der ikke rækkefølge på listen. Hold tasten " Shift "-tasten , rulle til slutningen af listen , og klik på den sidste fil for at vælge hinanden listede filer .
6 .
Klik på " Upload "eller " Tilføj filer " linket for at iværksætte overførslen . Den online lagring kontogrænseflade begynder at uploade , og giver oplysninger om fremskridt . Tjek din online lagring ved at klikke på mappen og bekræfter filerne blev overført .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overclocke Pentium 4 processor 

Kommentarer

Code:
change